Питання про Intel 87c51 програми

L

louislu

Guest
привіт, я маю намір використовувати Intel 87c51 для проекту N тут деякі питання, що стосуються його застосування: 1.This чіп може б reprogramme.mi чи не так? 2.my проекту потрібно зберігати деякі дані користувача користувачеві, чи є спосіб зробити це без використання зовнішніх засобів memory.I після перезавантаження чіпа п всі збережені дані повинні як і раніше існує ... Будь-яка допомога вітається п оцінили Спасибо заранее

Погляньте на дані тут: http://www.intel.com/design/mcs51/datashts/27041907.pdf Ви побачите, що 87c51 є версія Eprom з 8031 так що це "reprogramable", але тільки шляхом видалення його з ультрафіолетовим світлом. Ви не можете зберігати енергонезалежній даних під час роботи в чіп. Я б рекомендував використовувати деякі більш сучасного чіпа від Philips або Atmel або ... яка має внутрішню флеш-пам'яті і може бути запрограмований в ланцюзі. Сподіваюся, що це допомагає

привіт ... Спасибі за ур help.i необхідно мікроконтролерів з вбудованої пам'яті, яка використовується для зберігання вхідних користувача (важливо зберігати дані після відключення системи, але Дон хочете використовувати EEPROM) ... N як Ват і сказав мені, , я виявив, Atmel 89c51 приходять з флеш-пам'яті, так що мають намір використовувати it.n є Хто-небудь знає що це програміст ... Дешеві п потужний відладчик :)... а ... IMA новачок на цьому мікроконтроллер ... ніякої допомоги R Ласкаво просимо ... дякую

[Цитата = louislu] привіт ... Спасибі за ур help.i необхідно мікроконтролерів з вбудованої пам'яті, яка використовується для зберігання вхідних користувача (важливо зберігати дані після відключення системи, але Дон хочете використовувати EEPROM) ... N як Ват і сказав мені, я виявив, Atmel 89c51 приходять з флеш-пам'яті, так що мають намір використовувати it.n є Хто-небудь знає що це програміст ... Дешеві п потужний відладчик Smile ... а ... IMA новачок на цьому мікроконтроллер .. . будь-яку допомогу р Ласкаво просимо ... дякую [/quote] Якщо вам потрібні дешеві використовувати програміст AT89S51 замість AT89C51. AT89S51 має в системі програмування (ISP) функція, яка може бути запрограмований за допомогою простих серійний програміст провайдера. Пошук форумі, ви знайдете схему програміст ISP який ви можете побудувати собі за низькою ціною.

Я читав Atmel 89s51 Чіп вона оснащена спалахом memory.for ISP мій Proj програми, мені потрібне місце для зберігання телефону num.n користувача це залежить від watever Кількість користувачів вводити шляхом сканування вхідного порту. (Вхід Порт з'єднаний з клавіатури), тому я можу просто використовувати цей флеш-пам'яті провайдера? писати в нього N прочитати його назад, коли це необхідно. N хтось сказав мені, що зазвичай люди не будуть зберігати таким чином ... так що використання ISP Flash насправді? Програми Momery зберігання тільки? Велике спасибі

Якщо можливо, використовуйте AVR ATmega8 можна реалізувати такі функції

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back