Питання про змішувач рівнів вхідного

O

obrien135

Guest
Чи має значення, якщо місцеві амплітуди осцилятора на вхід мікшера (близько 9Vpp) більше, ніж якщо на інший вхід змішувача (близько 3Vpp)? Це діод модулятора кільце.

Зазвичай для змішувача є оптимальне напруга диск LO, що дає Вам низькі витоку LO на виході, цей рівень повинен бути застосований для запобігання небажаних LO сигналу. Цей рівень є або дані, зазначені в змішувача або вона вимірюється шляхом застосування змінної LO amplitude.Because LO-RF ізоляції не нескінченна, і ніхто не хоче бачити LO сигналу на виході спектру.

Якщо LO набагато більше, ніж І.Ф., не ви все одно отримаєте РФ на виході, поряд з частотою LO? З сферу важко сказати, якщо РФ є, але я не отримаю нічого спільного приймач мети, коли я передавати, коли я налаштовую приймач спільною метою частоти РФ (або whatthe РФ suppoed бути). ЯКЩО і LO частоти ОК.

ВЧ вхід для діода кільця в разі подвійного балансного змішувача становить близько-50dBm і LO становить близько 5dBm відповідно до галузевих стандартів.

Що, якщо це Мексес IF (3 МГц) і LO (10 МГц). б відносини як і раніше бути ті ж?

Вхідна потужність рівнів впливу чутливості приймача, якщо ваша конструкція оптимізована для кращої продуктивності РФ-90dBm і LO через 5dBm буде також зробити як LNA може підвищити сигналу, а також, якщо Гілберт осередок використовується перетворення 20дБ посилення може бути до досягнуті.

З 3Vpp сигнал ПЧ і 10Vpp LO застосовуються в змішувач входів, який амплітуди різниці частот я повинен очікувати побачити на виході змішувача? IF = 3 МГц, LO = 10 МГц. Схема змішувача нижче. [URL = http://images.elektroda.net/89_1301300708.gif]
89_1301300708_thumb.gif
[/URL]

Ця відповідь залежить від параметрів діода, тип гібридів використовувати, якщо в ГГц діапазоні, втрати, як вносяться втрати і фазовий шум символ.

Я отримую 3MHz на вхід мікшера, хоча це трохи перемішані по 10 МГц. І 10МГц присутній на повну силу. Змішувач проводки, здається, хороший візуально. Мій омметра в на Фріца. Але я не отримую з 7MHz. Це для 40M трансивер.

Трохи перемішані причиною поганої ізоляції порт. У мене є питання якби ви використовували діод для 10MHz операцію?

Занадто сильним, якщо може викликати багато шпори і гармонік.

Я використовувати діод модулятора на 10 МГц. Що є причиною поганої ізоляції порт? Які порти ти маєш на увазі

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 21:49 ---------- Попереднє повідомлення було в 21?: 24 ---------- </span></span>
я взяв більш ретельні вимірювання і визначив, що втрати 3MHz на виході фільтра (безпосередньо перед змішувачем). Фільтр має право компоненти Я буду відображати зображення. <a href=\

Може мати нічого спільного з використанням конденсаторів розв'язки на постачання контакти ВП чіп підсилювача? Це в іншому місці, тому я не можу перевірити прямо зараз, тому я не впевнений, якщо я використав деякі чи ні.

Зазвичай харчування операційні підсилювачі потужності повинні Тан конденсатор 10uF принаймні та інші конденсатори. Чи використовуєте ви операційні підсилювачі для amplifie сигнал? Ви можете змоделювати, щоб перевірити ефект.

Спасибі. Він має одиничне посилення в смузі пропускання. Я постараюся конденсаторів. Зазвичай вони не зменшують шум або помилкових коливань, але мають невеликий ефект від того, як вона проходить частот у смузі пропускання?

Я використовувати діод модулятора на 10 МГц. Що є причиною поганої ізоляції порт? Які порти ви маєте на увазі? [COLOR = "Silver"] LO в ЯКЩО, ЯКЩО РФ і LO в РФ є порти, які повинні бути ізольовані. Подвійний балансних змішувачів діода ідеально підходить для таких цілей. Містить близько 20 дБ ізоляції.

Я подивився на ланцюгу сьогодні. Він не має розв'язки конденсатори, і я буду мати справу з цим також, але я намагаюся з'ясувати, чому я втратити частоти, що він повинен пройти хоча компоненти, які визначають смугу пропускання частот є правильними. Єдине, що я бачу, що може бути проблема в тому, що я не використав конденсатор між виходом фільтра та первинної трансформатор діод змішувача. Буде, що первинний (DC короткий) ефект зміщення операційного підсилювача в поганому? Нижче посилання на фотографію схема. http://i279.photobucket.com/albums/kk130/obrien135/pictureforedaboard.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back