ПІК мікроконтроллер на основі ДБЖ?

Будь-яка деталь для крапельного заряду струмом? Торнадо

б у ласка, поясніть "струмочок зарядка"? Я не знайомий з цим терміном. Дані, які я надав була написана на батареї. Якщо і потрібні Furter даних, то я можу піти на сайт і отримати дані для і.

Який мінімальний струм заряду, необхідного для підтримки номінальної напруги. Торнадо

Може бути, оффтоп, але от 15kw 3-х фазний перетворювач в стадії розробки ... hxxp :/ / hot-streamer.com/hilo90mhz/electronics/Inverter/inverter2.htm

Привіт, проста схема підключення показана на малюнку. Чи може хто-небудь запропонувати ідеї для реалізації нуля детектор crosing програмного забезпечення для цієї схеми. А також мені потрібно, щоб відчути напругу мережі змінного струму рівні, щоб перейти від мережі змінного струму BATT в разі падіння напруги або перенапруження. Я віддаю перевагу мови Сі. Спасибо та найкращими побажаннями, і.т.п.

[Цитата = ITP] Привіт, проста схема підключення показана на малюнку. Чи може хто-небудь запропонувати ідеї для реалізації нуля детектор crosing програмного забезпечення для цієї схеми. А також мені потрібно, щоб відчути напругу мережі змінного струму рівні, щоб перейти від мережі змінного струму BATT в разі падіння напруги або перенапруження. Я віддаю перевагу мови Сі. Спасибо та найкращими побажаннями, ІТП [/ цитата] картина не може бачити. Передруковувати схему.

Привіт всім, я прошу ваші пропозиції щодо наступних пунктів з розробки прошивки ДБЖ. 1. Безвідмовний метод прийняти, щоб знайти причину збою харчування, (я думаю, що це є однією зі складних завдань буде здійснюватися) 2. Виявлення незбалансований 3 навантаження. Синхронне зміна протягом від мережі до ДБЖ або назад. Спасибо та найкращими побажаннями і.т.п.

Хай Будь-яке посилання для істинного синусоїдальний інвертор використанням PIC16 і PIC18? Picstudent

привіт плз відповісти так само, як Picstudent запитав Sarco

З цим проектом, нарешті, завершена чи ні, як я не можу бачити будь-які нові повідомлення TORNADO і ІТП після jan2004

світу на всіх вас, цей файл може бути корисним

Я бачив проект для ДБЖ тихо деякий час назад. Це була проблема. в Росії??. Просто не знаю. Але в той TME я працював на дизайн, заснований на 16F84. Коду та схема виглядає нормально. Я думаю, що силова частина може бути легко модифікована для використання транзисторів. ІК 70NO6 і IRFZ44 є хорошими кандидатами. Таким чином, заглянути в цей проект. Він простий і добре для низьких рівнях потужності. До 1KVA з дизайном Силовий трансформатор, це нормально. Не питайте мене, де я його знайшов. Це був "одного разу". Крім того, якщо вам потрібна допомога влади стадії проектування, я буду радий допомогти.

Я думаю, це буде helpfull для і. Будь ласка, не прохання про АНМ

Привіт Масуд, де схеми на платі з Вашими відповідями.

У мене є тільки завантажити плати і перелік деталей для управління картою. мій дизайн в звичайному папері. так що потрібно сканувати. спасибі

Для Tornado, Перейти на сайт Panasonic, і ви дізнаєтеся, Panasonic SLA акумулятор таблиць, а також зарядки / розрядки інструкції, є визначення циклів заряду, зарядний, плаваючий заряд в них теж. Цикл заряду: використання в разі автомобілів, мотоциклів, ... наприклад. Зарядної напруги обмежена приблизно 2,4 - 2,5 В на елемент, то це означає, що приблизно 14,4 до 15 В для 12 В акумуляторів. Trickle і плаваючою звинувачення використовувати для резервних цілей, наприклад, UPS. Вони використовують те ж саме напруга 2,25 - 2,3 В на клітинку, що еквівалентно 13,5 - 13,8 В для 12 В акумуляторів. Крапельна і плаваючою звинувачення відрізняються один від одного, як Trickle слово використовується, коли очікування, але акумулятор відключений від навантаження, і тільки коли підключений харчування. Плаваючі слово використовується, коли акумулятор підключений до постійного навантаження. nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back