ПІК мікроконтроллер на основі ДБЖ?

I

ITP

Guest
Привіт усім, я хотів би створити PIC мікроконтроллер заснований ДБЖ (230 В, 500 ВА, площа вихідного сигналу). Будь ласка, запропонувати мікроконтролера з сімейства PIC для цього проекту. Якщо у вас є будь-які корисні посилання або будь-який інший інформації з цієї теми ласка, поділіться. Зверніть увагу, що я новачок в ДБЖ і початківців ПОС, так watever інформацію ви даєте буде цінним для мене. Заздалегідь спасибі. З повагою, і.т.п.

[Цитата = ITP] Привіт всім, я хотів би створити PIC мікроконтроллер заснований ДБЖ (230 В, 500 ВА, площа вихідного сигналу). Будь ласка, запропонувати мікроконтролера з сімейства PIC для цього проекту. Якщо у вас є будь-які корисні посилання або будь-який інший інформації з цієї теми ласка, поділіться. Зверніть увагу, що я новачок в ДБЖ і початківців ПОС, так watever інформацію ви даєте буде цінним для мене. Заздалегідь спасибі. З повагою ІТП [/ цитата] Перейдіть по посиланню http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=48663

Привіт всім, я прошу вашого роду керівництво по проекту на основі PIC16C72 ДБЖ. Я вирішив, що спец. для мого ДБЖ, як, 230В, 500 ВА, 50 Гц меандр в оренду, в автономному режимі. Я думаю, що такі функції мають бути реалізовані. 50Гц PWM Розрахувати PI і поновлення PWM монітор Напруга живлення монітора лінії Зарядка батареї Послідовний інтерфейс для калібрування Я недавно скачав залп Lite з цього сайту. Чи буде нормально використовувати такі ОС реального часу для реалізації цих функцій? Я не прошу вас поділитися будь-який код, який ви розробили. Але, будь ласка, дати деякі рекомендації та поради, щоб почати цей проект упевнено. У мене є всі засоби розробки, необхідні для Microchip PIC мікроконтролерів на основі розвитку системи. Спасибо та найкращими побажаннями і.т.п.

Подивіться це додаток Примітка від Microchip. PICREF-1, літ. Кількість 30450c Це PIC17 на основі ДБЖ.

Visioneer вказує на іншу тему з Upol члена, який просять ті ж вимоги, тому я пропоную перейти до однієї теми, щоб ми могли допомогти Вам як в дизайні, що UPS, мені здається, як шкільний проект. Чи так це? В цьому випадку ми повинні допомогти вам, хлопці з 2 різних конструкцій, так, це можливо при використанні різних феритових tranformers і приводу ланцюга. З повагою Tornado

Тип PICREF-1 і PICREF2 в пошуку сайту Microchip. Ці конструкції для ИБП і інтелектуальне зарядний пристрій акумулятора. Вони виглядають складними, але сучасні. Документація дасть вам bnasic теорії та багато іншого. bimbla.

Так, я згоден, але вони використовують важко знайти частини, так що хай ці хлопці кажуть нам, що їм потрібно, UPOL запитав мене за квадратний вихідного сигналу, який простіше в реалізації, в моєму робочому місці ми розробляємо UPS 3300VA з вихідною синусоїдальної хвилі , і займає дуже дорогі компоненти для фільтрації, що ШІМ і багато петлі зворотного зв'язку по струму, напрузі і поточної фази корекції. Так що давайте тримати його просто. Торнадо

Ось посилання, щоб почати з деяких основ: ч ** р :/ / www.pcguide.com / посилання / потужність / зовн / UPS / funcOutput-c.html Tornado

Доброго Tornado, Усть заради теми, одного ДБЖ чіп може бути реалізована з використанням Motorola DSP56F80X або TI 320C420. Такі рішення включають в себе все: зарядний пристрій, PFC, інвертора та управління відмовами. Якщо ви працювали на таких передових платформ, дайте мені знати. bimbla.

Так ЦСП з Техасу хороші, але для ІТП і UPOL їм потрібно щось просте, з квадратними вихідного сигналу і PIC мікроконтролерів, тепер я написати код для вихідного каскаду, пізніше я додам деяку зворотний зв'язок / захисту OVP / UVP і OCP. Торнадо

Привіт Торнадо, спасибі verymuch за вашу готовність допомогти нам. Я в основному зацікавлені в програмне забезпечення аспект цього проекту. Спасибо та найкращими побажаннями і.т.п.

Добре, я пройшов через сторінки .. Надія ІТП пройшли його. Тепер, торнадо ... Будь ласка, перейдіть до наступного уроку. Що робити далі?

Я зібрав коду з цього сайту, наступний я буду імітувати його, щоб перевірити введення-виведення функції, пишеться код для PIC16C84, я повинен змінити для для PIC з внутрішнім АЦП і додати процедури для заряду акумулятора. Торнадо

ОК, хлопці, що ж, починаючи з зарядним пристроєм, це означає, що ви повинні отримати трансформатор 230> 24 @ 500mA, мостового випрямляча і інші частини, так і ІТП UPOL ви готові? Наступне повідомлення я буду мати перелік частин готовий. Торнадо

ми, що з'єднує два акумулятори 12V в серії? чи це 12-0-12 CT трансформатора. Якщо ми працюємо з батареєю 12V (2 акумулятори паралельно), то трансформатор ланцюга зарядки повинно бути 12 ... Будь ласка, зніміть мою розгубленість ... Спасибі і стосується

[Цитувати] ми, що з'єднує два акумулятори 12V в серії? чи це 12-0-12 CT трансформатора. Якщо ми працюємо з батареєю 12V (2 акумулятори паралельно), то трансформатор ланцюга зарядки повинно бути 12 ... Будь ласка, зніміть мою розгубленість ... Спасибі і стосується [/ цитата] Коли ми беремо свинцевий акумулятор кислота використовується джерело постійного струму, через акумулятор виходить змінну напругу, але ми передаємо стабільний струм через. Тепер нам потрібно більш високу напругу, щоб передати, що нинішній, так як внутрішній опір батареї все більше і більше, оскільки це розрядка. Коли заряд досягає повної зарядки напруга точки ми включаємо зарядний пристрій, (тільки невелика кількість поточних зберігати акумулятор заряджений). Я сподіваюся, що досить просто. ОК 2x12V це прекрасно, ми використовуємо її як 24 Tornado

Тепер я розумію, торнадо. Спасибо. U можемо перейти до наступного розділу. Я зробив це з трансформатором 12В-0-12v потужністю 1A.

Привіт Upol, у вас є батарейки? Якщо ви можете подивитися на характеристики: потужність, струм зарядки, типу і так. Торнадо

Мій 12 В постійного струму батареї специфікації .. 12V/7AH/20H Carging напруги ... 14,5 - 15,0 номінальною напругою ... 13,5 - 13,8 В Струм зарядки ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back