Остаточний проект року

Я роблю холтерівського монітора, який є пристроєм для запису сигналів серця протягом morethan 24 годин. Він має аналогові і цифрові апаратні засоби, а також програмне забезпечення, засноване DSP (для виявлення сигналів серця). DSP це те, що я працюю зараз, найбільша проблема полягає в отриманні DSP визнати певну частину серця, звані частини QRS. Хоча я сумніваюся, що я зможу закінчити його, проект був дуже цілісний і дуже цікаво. Біо-медичної техніки є дуже цікавою області йти в.

Так як ваш фон електроніки і зв'язку - хороший проект знаходиться в радіочастотну КМОП аналогові дизайн інтегральної схеми - якщо ви подивитеся на те, що компанії хочуть, ви знайдете попиту і платити за RFIC дизайнерів набагато вище, ніж цифрових дизайнерів або програмістів - проте це жорстко - але тоді, якщо ви починаєте зараз він дає вам багато часу на практиці - хороший варіант, це підхід компанії і попросити про проект на одному з блоків РФ - таким чином вони можуть визначити його для вас, ви отримуєте досвід, рекомендації і можливість використовувати інструменти, використовувані в промисловості - А. Г.

привіт тобі подобається FPGA програмування. якщо так, то ви можете, як зробити "FPGA реалізації аудіо processsor сигнал" До побачення

агов, якщо хочете зробити щось на обробку зображень піти на "Iris Recognition System". це найкраще визнання системи безпеки. удачі в ур проекту

[Цитата = dspbegin] ей і можна йти в мові morphing.Its дійсно good.You можете піти на мова в текст і текст перетворився мови. [/ Цитата] звучить здорово ....:) також роблю мій останній проект року. . Шахта про аудіо та електроакустики .. Ваша ідея звучить здорово ... Ви можете детальніше розповісти про цей проект .. Використовуючи MATLAB можливо? яким чином? по modying входи чийсь голос через це форманти? Thnx .. інша справа ... крім цього аудіо проекту .. також udergraduate документі, який буде робити ..:) їм також електроніки і зв'язку інженер .... те, що мій план буде зв'язок або мережевий інженер .... хто може запропонувати відносно того, що б мій старшокурсник папери для мене, щоб отримати великий досвід у моїй старшокурсника документів?! .. thnxs так MCH ...:)

розпізнавання особи: остаточний проект року

привіт, будь ласка, будьте ясно, чи буде у хочу піти на моделювання проектів або FPGA реалізації його. наскільки остаточним проектам рік турбує, з іншими суб'єктами, то краще піти для моделювання проектів. краще піти на "Зниження рівня шуму в розпізнаванні мови" з використанням MATLAB і т.д. ... якщо і йти на моделювання DSP, MATLAB є кінцевою chioce, тому спочатку вирішіть urself.

Ей їм робиш електроніки і їм в останній рік ... я хочу зробити проект на основі ПЛІС ... будь-які sugeestion! плз допомогти ...

Для цього ви можете зробити, FPGA заснований схему модуляції, де вхідні дані наведені в систему і виходу або AM, FM або ПМ на основі модуляції вибраний.

привіт ... Мені потрібен проект з цифрових водяних знаків зображення використанням ДПФ або DWT .. Будь ласка, допоможіть мені ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back