Остаточний проект року

H

hariraghav

Guest
привіт мені потрібно зробити проект для мого останнього року в галузі електроніки та зв'язку області. Ви могли б запропонувати деякі теми і місця, де я міг отримати такі проекти.

Ви можете спробувати щось з USB 2 намагаються використовувати EZ-сім'я з кипариса, також ви можете знайти деякі apllication в мережі GPRS спробувати мережі TCP / IP з мкс сподіваюся бути корисним Пожежа в Wire: SM2:

hariraghav, може бути, важливо, що ви вибираєте ваш остаточний проект року розумно залежності від того, ви плануєте в найближчому майбутньому. Ви повинні продумати, що ви хочете робити, і потім вирішити, поля, які необхідно досліджувати, оскільки електроніки та зв'язку області дуже і дуже широкий. До речі, як перша ідея, я хотів би запропонувати вам працювати на Software Defined Radio. Є багато харчування та можливі шляхи вивчення (мала) частина цієї теми. Є, звичайно, матеріали на цьому форумі я думаю, як друга ідея, я міг сказати, що мій останній проект року. я моделюється весь трансивер - QAM4 модуляції, символьної частоті між 10 і 100 кГц, частота несучої на 433,92 МГц - на MATLAB (modelisation випромінювача, приймача і каналу передачі). Потім з іншими групами студентів ми розділений реалізації цілком. Так що я пішов корито моєї сторони, яка була автоматичного регулювання посилення аттенюатор, а також підсилювач потужності для одержувача. так що не було багато моделювання з програмного забезпечення для моделювання аналогових і пайки цій частині. Звичайно збір всіх частин різних груп студентів не працюють дуже добре: D. але принаймні, це був дуже цікавий проект за участю моделювання, моделювання аналогових і пайки сподіваюся, це допоможе

Привіт, Якщо ви з ряду інститутів, які вимагають деякі практичні роботи з якою-небудь теорії (у тому сенсі, що апаратні артефакт теж), які необхідні вам може піти на 1) FPGA MP3-декодер 2) FPGA заснований FM радіо 3) SMS дистанційного керування BRM

Я пропоную працювати над DSP, це розвивається області ... Мова систему розпізнавання і Є багато проектів, пов'язаних з DSP

стиснення відео є ще одним дуже гарне поле в ЦГЗ. Ви можете змінити існуючий алгоритм для реалізації безпечного алгоритму propreitry.

привіт спробувати здійснити підпис розпізнавання за допомогою цифрової обробки. або принаймні спробувати зробити спеціалізований пристрій для чого-небудь у робити.

[Цитата = hariraghav] привіт мені потрібно зробити проект для мого останнього року в галузі електроніки та зв'язку області. Ви могли б запропонувати деякі теми і місця, де я міг отримати такі проекти [/ цитата] гарне місце буде Корнельського університету. http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/ [/ URL ] Bye

Це залежить від того, що вам подобається, якщо С, спробуйте DSP; Якщо ЛПВЩ, спробуйте FPGA або CPLD. Деві Чжу

U може зробити деякі проекти обробки зображень .............. теми можуть бути розпізнавання осіб, цифрові водяні знаки і багато іншого, але ці проекти в значній мірі зміщений у бік програмного забезпечення програмування в MATLAB або C \\ C + +, VC + + і т.д. ...... деяке обладнання буде там, якщо і спробувати здійснити справжнє обличчя часу Система розпізнавання ................... Все залежить від ур інтересу 8):) 8)

обробки зображень є зростаюча field.so і може піти на стиск зображень чи відбитків пальців відповідності.

ASSSLAM O алейкум всім як у знати, що DSP і FPGA проектів на основі дуже жарко ринку. Так я думаю, у SHUD прийняти реалізації ofSoftware визначені радіо використанням FPGA це було б корисно в DSP, а також FPGA області. Також у зіткнетеся з різними радіостанціями, які будуть дуже корисні для. І майте на увазі SDR є більшість розвиваються Technolgy у зв'язку ОБЛАСТІ Завдяки Усман HAI ЕЛЕКТРОНІКА ENIGINEER ПАКИСТАН

Спробуйте області мультимедіа безпеки, якщо ви зацікавлені в ЦГЗ, стеганографії і цифрових водяних знаків, дуже цікаві теми

Я вважаю, MP3 декодер здійснює Лунд університету. Ви також можете завантажити код VHDL джерело, а також. Програмне забезпечення проекту буде прекрасна ідея. Ви можете завантажити великий обсяг інформації в інтернеті. Ще один сайт, ви можете спробувати це www.tapr.org / TAPR . Ви повинні спробувати щось в сенсорній мережі. Я вважаю, ви можете знайти деякі ідеї в ланцюзі сайті льох.

Ви можете вивчати нейронні мережі та дизайну мережі для програми, пов'язані з вашою кар'єрою, як вирівнювання каналу або розпізнавання образів.

спробуйте закодовані модуляції за допомогою MATLAB

Assalam-о-алейкум! Я хочу мати деяку допомогу в остаточний проект року, пов'язані з деякими обробки сигналів будь-який з U, що мають ідеї плз допоможіть мені очікуванні Вашої відповіді

чому не можу спробувати у проектів шаблон recocgnition. у можете використовувати MATLAB для того ж.

ей і можна йти в мові morphing.Its дійсно good.You можете піти на мова в текст і текст перетворився мови.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back