Ніхто не плакав TRISCEND

E

eltonjohn

Guest
Я дізнався, що якийсь час назад Triscend була придбана компанією Xilinx.Xilinx і вирішили заблокувати його і викинути ключ ...
Чому це я вирішив висловити свої зауваження з цього ..Ну, тому що triscend асортимент заповнити вакуум, який присутній ще раз. Triscent продукції були розташовані десь bewteen низькій вартості і CPLD і FPGA High End.Їх лінія продукції SoC був дійсно чудовий. Їх недорогої продукції були CPU периферія FPGA ..все це за $ 7 100 штук.Деякі розумник скаже YES. Але з XILINX у вас це теж ..Ні!.... Ну так, ти є, але з величезним інвестиційних інструментів і всі основні периферичної UART, таймери ПОРТИ, відображення схеми .. Тільки, щоб згадати основні з них!.буде коштувати FPGA ресурси ..Ці чіпи на вершині дуже енергоспоживанням і, нарешті,
розробити раді часу болить голова!Я навіть не кажучи вже про ціну ..близько $ 130 за 100 штук ..(Вони стверджують, $ 30,, але не скажу вам, що для мільйонів штук!).
Triscend було почати, що вперше в системі на чіпі області.Вони придумали дуже недорогі графічні середовища розробки (безкоштовно для малих проектів), що містить 100 апаратних модулів synthetised ..що ви просто перетягнути і впала, і дозволяють створювати потужні рішення тільки з дуже мало маніпуляції.Їх лінії продуктів 2. Один E5 на основі ядра і 8051 E7 на основі ARM7 ядра.Так легко бачити, що у них дійсно широке охоплення рішень.
Тому для мене це новина САД знати, що вони ніколи не мали можливість у цьому господарстві війни ..тільки сильні виживають і нав'язувати свою думку і філософії ..Triscend ніколи не "на публіку" ..вони намагалися будувати бізнес і збільшити вартість компанії ..5 років потому ..це не трапиться .. так вони були придбані BIG XILINX ..

Хоч би перевірити їх на
www.triscend.com

Я пропоную вам перевірити Spartan 3 та 32 біт MicroBlaze RISC в EDK.Ви можете отримати kickass процесора з величезною кількістю підтримки периферійних пристроїв і логіки в XC3S400 і до цих пір 50% з них залишилося.А ви дивитеся на $ 33 за 1off і $ 20 для 100off.

Git

Привіт eltonjohn

Дура закон, CED закон.Це не перший і напевно не останній такий приклад.

З повагою, PapyAki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back