Не можу прикріпити файл типу PNG.

На всіх інших електронних сайтів чаті я ходжу кожен день тільки у цього є проблеми.

Тільки що перевірив на IE 8 і 9, вибачте за затримку, але я використовую Linux машин. Так, є проблема з швидкої відповіді + Управління вкладеннями. Проблема відзначено. Будь ласка, використовуйте додати зображення, як це (IE 8 + додати зображення)
8_1308580576.png

тест тест IE 8 + Перейти Advanced + Управління Додаток

Випробування IE 8 + Перейти Advanced + Вкладення Але Розширені Завантаження Програма: Розширення Завантаження вкладень на

ОК, схоже, у мене є проблема тільки з швидкої відповіді + Управління вкладеннями в IE8

ОК, схоже, що я є проблема тільки з швидкої відповіді + Управління вкладеннями на IE8
Будь ласка, коли ви будете вільні, постарайтеся подивитися на пост # 19. Керім

Тестування IE9 Windows 7 + Швидка відповідь Додати зображення
47_1308582030.png

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Повідомлення додано о 17:03 ---------- Попереднє повідомлення було о 17:02 ----------</span></span>
Тестування IE9 Windows 7 Швидкий відповідь + Вкладення не працює ...

Тестування IE9 Windows 7 йдуть Advanced + Вкладення

Це саме те, що я роблю після того, проблеми почалися, я маю на увазі використання Advanced + Вкладення для завантаження зображень теж. Дякуємо за вашу турботу.

У мене виникли проблеми з Firefox. Сторінок не відображаються правильно. Це нормально з Opera. Я з цією проблемою тільки сьогодні, як і все добре вчора. Плюс іноді, коли я натискаю на деякі зв'язки (в edaboard), сторінка не завантажується і вимагає від мене для перезарядки. Це трапляється тільки з Firefox і тільки на Edaboard. Так, може, ви можете поглянути на це.

Які сторінки саме? Просимо Вас надсилати скриншот з адресою видно.

У мене немає цієї проблеми зараз. Проте, тепер у мене є ця проблема, коли я цитую, цей образ додав:
6_1308889485.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back