Не можу прикріпити файл типу PNG.

A

Audioguru

Guest
Всі мої копії та замальовки мають тип PNG файл. Я намагався докласти простий невеликий ескіз, який був тип файлу PNG і отримав [б] помилка [/B], що сказав Тип файлу повинен бути JPG, GIF або PNG. Так що я змінив мою файлу в нижньому регістрі PNG і отримав [б] та ж помилка [/B]. Я змінив свій файл GIF, і це спрацювало, але GIF переплуталися ескіз мало. Я не намагався що робить його ескіз. PNG був 45.9KB і GIF є 19.7KB.

краще ви поклали його в формат JPEG .. Але проблема в PNG та GIF формат фіксованого г Gulson.

краще ви поклали його в формат JPEG .. Але проблема в PNG та GIF формат фіксованого г Gulson.
Ні і ні. JPEG або JPG типу файл використовується для фотографій. Коли вона використовується для ескізу або схема ліній і приєднується покриті точок, яке робить його дуже розмито. Коли я намагаюся додати зображення як тип файлу PNG тоді я отримую таке повідомлення про помилку, як раніше. Крім того, коли я натискаю на "Управління вкладеннями" мого браузера, Windows Explorer 8 дає повідомлення "помилка на сторінці". Тому я використовую Додати зображення або Шукати Розширений замість цього. Це прикрість скопіювати і вставити URL, щоб зробити вкладення тут.

Хм, я просто спробував його як у якості "додати зображення" (що вимагає різання і вставки посилання) та "Управління вкладеннями", і вона добре працює в обох випадках. Можливо, є щось дивне про файли формату? Кит.

Момент, коли я натисніть кнопку "Управління вкладеннями" під час відповіді тоді мій Windows Explorer 8 браузер каже: "Помилка на сторінці" і нічого не відбувається. Я скопіював ваш маленький файл, PNG, і тепер я постараюся додати його в якості зображення. Кількість момент я натискаю кнопку "Завантажити" я отримав помилку "PNG не допускається розширення" знову. Я надаю багато моїх PNG типи файлів на форумах кожен день, і вони відмінно, за винятком вони не працюють тут.

Це браузер конкретно. Я використовую Firefox - працює відмінно. Я просто спробував IE (версія 6) і натиснути кнопку "Управління вкладеннями" дає "помилку на сторінці". Кит.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення добавлено в 20:21 ---------- Попереднє повідомлення було в 20:19 --- -------</span></span>
PS. Опера працює відмінно (версія 11.01)

Мільярди людей використовувати браузер Windows Explorer, тому я думаю, що проблема повинна бути виправлена.

Фіксований, вибачте за проблеми. Використовуйте Додати, щоб додати зображення PNG файли. Я нічого не знаю про проблеми з опцією Управління вкладеннями.

Спасибі, Gulson. Я сподіваюся, що я можу просто завантажити зображення, а не копіюючи і вставляючи URL, які він тут. Я постараюся це. Я зробив потрібно скопіювати і вставити його URL, який є перешкодою.

Він як і раніше є проблеми .. Жодна з файлу образу, ні вкладених файлів завантажуються більше ..

Привіт, я просто додав зображень PNG. Я не виникло ніяких проблем. Я використовую Mozilla Firefox. Який браузер ви використовуєте? У мене був такий проблеми з Hotmail один раз. Як тільки я очистив куки та кеш, проблема була виправлена. Може бути, щось там. Сподіваюся, це допоможе. Tahmid.

Привіт, я щойно додали зображення PNG. Я не виникло ніяких проблем. Я використовую Mozilla Firefox. Який браузер ви використовуєте? У мене був такий проблеми з Hotmail один раз. Як тільки я очистив куки та кеш, проблема була виправлена. Може бути, щось там. Сподіваюся, це допоможе. Tahmid.
я користуюся IE9, і я можу завантажити мої файли кілька тижнів тому, але вона не приймає більше ..

Ось схема PNG, що я прикріпив на іншому сайті кілька хвилин тому: коли я натискаю на "Управління вкладеннями" я отримую повідомлення "помилка на сторінці" і нічого не відбувається. Тоді я натиснув на "Go Додатково" і отримали такий результат:

Test Test Тестування за допомогою швидкої відповіді

Знову мій IE9 дає помилку на сторінці і нічого не робить, коли я намагаюся зробити "Швидка відповідь" та "Управління вкладеннями". Тепер я не можу робити звичайні "Відповідь у темі", тому що я завжди отримую "Швидка відповідь". Тому я не можу докласти що-небудь просто більше.

Я біжу IE9. У мене була проблема, тому що дні. Я думав, що це нормально, що функція "Додати і Image" є не більш справедливим (його завантажити і раніше в режимі очікування), так як "Управління вкладеннями", може завантажувати зображення теж. Написано: До речі, я використав, щоб завантажити *. PNG Можливо, інші формати не мають цієї проблеми, будь ласка, повідомте. Керім Написано: Windows 7 (Home Basic) IE9, Версія: 9.0.8112.16421IC, оновлення версій: 9.0.1 (KB2530548) @ Tahmid Спасибі за відповідь. У моєму випадку, після того як я натисніть кнопку "завантажити", IE9 продовжує намагатися завантажити.

Я думаю, що щось не так з IE в цьому випадку. Він відмінно працює в Firefox і Opera. Коли я запускаю її в IE6, IE видає помилку і закриває. Ви можете спробувати очистити куки і кеш-пам'яті і подивитися, що відбувається.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back