На початку виборі правильного шляху дизайн

E

engurucuklu

Guest
Привіт,
Я студент інженерного факультету і цікавої роботи у Мікродізайн виключення.Я новачок у цій галузі.Я почав Verilog протягом двох місяців.
Моя проблема полягає у відношенні з вибором правильної програмі.Всі мої знайшли програми дуже дорогі для мене (тільки для студентів) і обмеженими можливостями.І я не хочу застосовувати незаконні шляху.Не могли б ви порадили дешевий або безцінний програм для моделювання Verilog та дизайн просто мікропроцесор?Альтера випускає Ку (на) RTU, і веб-видань MAXII.і інші теж.Чи повинен я вибирати FPGA дизайн на початку з-за безцінний релізів?

Я відкритий для інших всякого старшого поради.

Добрі справи,

Якщо ви студент.Використовуйте інструменти доступні для вас школу.У школі методика є більш важливим, ніж результат.Хто догляду за дзвін і свисток функцію, використовуючи популярний інструмент, щоб ви могли отримати більшу підтримку

Моя найважливіша проблема програмного забезпечення.У моєму університетському відділі не було якої-небудь інструмент проектування ІМС для теперішнього часу.Для моєї дисертації undergraduation мені потрібно комусь.Як я сказав раніше, я вирішив дизайн мікроконтролера.Здавалося б, я повинен вибрати FPGA-релізи.Я не використовував вже.Так що я не знаю, без впровадження може бути достатньою чи ні.
Спочатку я розглянув Базові дизайн інструментів, але я не знайшов дешевий ще.Так що я буду завантажити і спробувати QuartusII інтернет-видання.

З повагою,

Привіт engurucuklu,

Краще вибрати FPGA процес для вашого дизайну.Зверніть увагу на Actel, Xilinx веб-сайтів.Запит їх для пробної версії.Вони мають повний набір поки не генерувати файл запобіжників, що кінець Вашого проекту, починаючи від кодування, синтезу, р і Р.

-Sudhir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back