Мікрополоскових антен історії

A

aleksey0131

Guest
Привіт! Чи хто-то може запропонувати книг або інших джерел, де я можу знайти інформацію для розгляду питання про мікрополоскових (патч) антен історії?

Дякуємо за посилання, я знайшов деяку корисну інформацію про антена структур, методів проектування та САПР. Але, на жаль, я не знайшов ніякої інформації про історичного розвитку патч антен.

[Цитата = aleksey0131] Спасибо за посилання, я знайшов деяку корисну інформацію про антена структур, методів проектування та САПР. Але, на жаль, я не знайшов ніякої інформації про історичного розвитку патч антен. [/Quote] Додаю тут історія микрополосковой антени з [б] микрополосковой антени дизайн Довідник з Бала Bhartia [/B]

Спасибі! У мене є ця книга, і вже використовували інформацію звідти. Може бути, ви пам'ятаєте будь-який інший Витоки: D

Ці антени були використані тому приблизно в 1960 році в ракетно-космічної техніки та військових танків. Перший був для вітру скорочення опору, а другий для зниження збитків полі бою до систем зв'язку.

Спасибі за увагу до цієї теми! Хоча є дуже мало інформації на цю тему, я зробив огляд. Я сподіваюся, що цього буде достатньо.

Ханс Шанц має цікаву історію антени у своїй книзі про антен UWB. Там може бути досить, там на мікрополоскових антен щоб бути корисним.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back