Можна downconversion змішувач бути використані в якості upconversion змішувач?

S

smash85

Guest
Просто основних теоретичних питання:

Можна downconversion змішувач бути використані в якості upconversion змішувач простим перемиканням порти введення-виведення?(Передбачається, що частотні діапазони всі порти дотримувалися)

тобто RF = 2-20 ГГц, LO = 2-20GHz, IF = 0-2 ГГц

Downconversion тобто RF = 20 ГГц, LO = 19 ГГц, то вихід IF = 1GHz

потім використовувати змішувач для upconversion:

тобто LO = 10 ГГц, IF = 2 ГГц, а вихід RF = 12 ГГц

спасибі

Так, можуть бути використані.Змішувачі понижувальний або переконвертувати в той же час.Який би ви не хочете на виході ви відфільтрувати інші за допомогою фільтра відповідно.Так насправді upconverts теж ...

Якщо ви збираєтеся до перетворення, поставити більш низьку частоту сигналу в порт, якщо і прийняти більш високій частоті з порту РФ.Переконайтеся, що змішувач має власний діапазон частот для всіх трьох сигналів порту.

Я раджу у читати дані, сестрице деяких змішувачів включає фільтри в портах так не будуть працювати.

але в gernral теорії вони можуть, так у необхідності інвестувати то переконавшись, що цей міксер буде працювати в обох випадках

khouly

Дякуємо за допомога,

Інше питання:

Можна одавленіе Змішувач також використовуватися в якості однієї бічної Upconverter якщо Є немає фільтрів і діапазони частот не так?

Крім того, якщо у мене такої ситуації:

Я хочу понижувальний сигнал RF = 20 ГГц IF = 1 ГГц.LO повинна бути на 21 ГГц.Я впевнений, що тільки сигнал, що поступає з порту РФ 20 ГГц, але сигнал LO може також буде присутній на 19 ГГц.Чи є це проблемою, як і зі знижувальним до 1 ГГц?

smash85 пише:

Дякуємо за допомогу,Інше питання,Можна одавленіе Змішувач також використовуватися в якості однієї бічної Upconverter якщо Є немає фільтрів і діапазони частот не так?Крім того, якщо у мене такої ситуації:Я хочу понижувальний сигнал RF = 20 ГГц IF = 1 ГГц.
LO повинна бути на 21 ГГц.
Я впевнений, що тільки сигнал, що поступає з порту РФ 20 ГГц, але сигнал LO також може бути присутнім на 19 ГГц.
Чи є це проблемою, як і зі знижувальним до 1 ГГц?

Ось як це робиться:

Закріпленим, якщо осцилятор знаходиться в суміші з передачі РФ дати отримати LO, які могли б freqs RF IF і RF-IF.Сигналу, що приймається лише Російській Федерації.

Ось чому я хочу знати, якщо я повинен турбуватися про усуненні небажаної бічній смуги при upconverting.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

didn't отримати відповідь ще, в результаті чого цей пост резервного копіювання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back