Моделювання щита в HFSS

H

hkprakash7

Guest
Привіт,
Я намагаюся моделювати густий металевий екран з вирізаним на патч антеною HFSSv10.Я хочу на землю металевий щит.Я хочу знати, що було б правильно на землю металевий корпус

1) Щоб призначити горизонтальної площини в нескінченних металевий екран з вирізаним?АБО
2) Для підключення до землі отворів металу щит на землю літак??

Я також закріпив HFSS модель.Будь ласка, дайте мені знати, якщо я у вірному напрямку, або якщо є кращий спосіб зробити це.

Спасибі.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

hkprakash7 пише:

Привіт,

Я намагаюся моделювати густий металевий екран з вирізаним на патч антеною HFSSv10.
Я хочу на землю металевий щит.
Я хочу знати, що було б правильно на землю металевий корпус1) Щоб призначити площині нескінченних підставу металевий екран з вирізаним?
АБО

2) Для підключення до землі отворів металу щит на землю літак??Я також закріпив HFSS модель.
Будь ласка, дайте мені знати, якщо я у вірному напрямку, або якщо є кращий спосіб зробити це.Спасибі.

Привіт,
Ну.Насправді це товстий корпус металевий лист з вирізаним трохи вище антена.У мене вибір, використовуючи будь-які прийнятні засоби на землю металевий корпус.Що б бути кращим способом зробити це для моделювання?

Спасибі,
-Prakash

Побудова 3D-моделі так mirrirs вашого корпусу і антеною.Ви, ймовірно, хочете, щоб оточити моделі з коробки повітря та радіаційної кордону.Я підозрюю, що нескінченне місцях не те, що ви хочете.

Дякуємо за Ваші пропозиції.Я вважаю, що краще було б підключити землю висновків / отворів від щита на землю.Це не тільки землю, але екранування забезпечують механічну підтримку.

Яка ваша думка.

Мета, як правило, для виробництва устаткування (проти моделювання).Я хотів би спробувати моделювати те, як близько до бажаної апаратного як ви можете.Vias одна шлях, і можуть бути доопрацьовані.

Це може бути утомливих залучити велику кількість отворів.Пайка metall9c листа і вікно буде легше зробити.Залежно від вашої програми через щільність може бути чинником.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back