Мова програмування питання

L

Lucifre

Guest
Ok Я намагався отримати доступ до програмування, я хочу, щоб знайти мову, який дозволяє вам створювати самостійні виконувані програми з непоганою GUI (наприклад, кнопки, текстові поля і т.д.) без необхідності фантазії додаткового програмного забезпечення.Мені прикро, що вам потрібно Visual C або Borland або будь-який інший, щоб програми, які Dont дивитися старої школи.Є така програма?Або мені потрібно програмне забезпечення, щоб програмне забезпечення?Я дивився на Python, але вони були згадки Visual C , щоб зробити самостійні execs?

Спробуйте Visual Basic.Він досить швидко розробляти програми використання.Це GUI та події - керованих Evironment.Це також додаткова можливість об'єктно-орієнтованого програмування і Є багато MS Windows API можна використовувати у разі необхідності, Ви необхідна жорстка основних функцій системи.

Якщо ви розробляєте програми для збору та аналізу я пропоную використовувати LabView.Це навіть швидше, щоб розробляти програми, які будуть взаємодіяти поза змінних.

Привіт,
Використання VC , все можливе для
1) Швидкість
2) Ефективність
3) доступ до будь-якої платформи API,
4) Контроль (більш COM і низький рівень подробиці).

сподіваюся, що вона очищає.

Ей.
Dont набридати візуального basic.for реального новачок, може бути, це допоможе, але незабаром у побачите limits.but якщо і люблю готувати що-то в хвилини та VB є правильний вибір.
VC важко вчитися, але їм також намагається в цей час.
гарне люкс

Вам не потрібно VC і Borland, щоб фантазії ДПІ, вам просто потрібно знати, win32 API, бібліотеки вікно, і ви можете зробити це з Dev-Cpp
але в основному треба просто подивитися на основні приклади вікно з API (не MFC)
RegisterWndClassEx () -> можу запам'ятати, якщо той не поробиш
CreateWindowEx ()
SendMessage () -> потрібна тільки якщо у вас що-небудь більш просунутий, ніж призначити функцію вікна
Праці і Window в

CreateWindowEx () оленяча шкіра створити тільки стандартні вікна, а також кнопки, текстові поля і т.д.
посмотреть CreateWindow та віконні класи http://www.msdn.com для отримання додаткової інформації про цілому річ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back