Ланцюг для автомобільного і різьбленням

G

Guest

Guest
Мені потрібно трохи допомогти з ланцюга запуску двигуна при різьбленням в 3 diffedrent способами.Це свого роду важко пояснити, тому я доклав простий малюнок, я сподіваюся, допоможе.Будь-які питання, дайте мені знати.Дякуємо за допомогу.

Якщо струм двигуна нижче 200mA ви можете використовувати 555 таймер у режим налаштування та регулювання часу таким чином, що двигун буде включений в протягом 5 виявляється ..див. малюнок нижче ..Чим більше ви можете знайти тут: http://www.eleinmec.com/article.asp?4
Якщо потрібно струм> 200mA вам потрібно додати зовнішній NPN або PNP транзистор для підвищення вихідного струму ..
З повагою,
ІАнП
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути цю вкладення

Crunch,
1) Використання датчика струму для виявлення двигун зриву, як мандрівник упору.Використовується для зворотного двигуна.

2) Те ж, що 1), за винятком зупинки двигуна, коли кабіна виявлено.

3) Використання фотодатчик або зал токсікорезістентность датчика на валу для збільшення лічильника.Коли лічильник досягне 4 (передбачається, що лічильник починається з 0), переривання струму двигуна.

використовувати замість 4stage боротьбі рівні TLL (не CMOS ворота є чутливими до ВЧ)
рахувати до 5, а потім використовувати скидання через 4 поштовх вимикача Таким чином, якщо перемикач не вдається вам не померти

а потім ви можете перервати його в будь-який час і програми попередньо встановлених налаштувань допомогою перемикачів

а також заощадити, використовуючи 555
якщо є проблеми в галузі електроніки використовувати 555 NO

ніколи не використовувати 555 або вмирають від 111

якщо вам потрібно сказати схематичний і жорстокого звернути Вашу вниз (її в моїй голові)

Ви годинами лічильник від валу двигуна і приводу двигуна

і використовувати Фет міст крок двигуна
Останній раз редагувався VSMVDD на 1 листопада 2005 2:30; редагувалось 1 раз в загальній складності

За що вам потрібно, я б сказав, використовувати мікроконтроллер прочитати кнопку включення / вимикання водіїв.

Необхідно також спосіб підрахунку числа обертів (насправді, більше 1 імпульсу за обіг це краще), таких як датчик Холу.Деякі струмового ланцюга зондування також рекомендується.
Залежно від номінального струму двигуна, можна використовувати транзистори або спеціальний чіп, таких, як L298 (половина), від ST.Це зробить току легше.
Так ви будете мати справу лише з вимикачем і датчиком положення.

З огляду на кількість операцій необхідно, може бути, два перемикача буде кращою альтернативою.
Останній раз редагувався VVV на 1 листопада 2005 2:42; редагувалось 1 раз в загальній складності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back