Конденсатори

G

Guest

Guest
в певних колах я знайшов дві конденсаторів паралельно через блок живлення ...
я знаю, що вони придушення шумів, але я виявив, що один має менше значення та інших має більше значення, чому це так ...

Я думаю, тим більше ємність тим краще

Як правило, великий конденсатор (електролітичний і так далі) використовується для зменшення потужності брижі харчування або низьких частотних складових.Чим менше ємність, як правило, керамічних або інших високочастотних типу зі скорочення цифрового і високочастотних перешкод.Чим менше ємність фізично розміщені поблизу чутливих компонентів, а велика ємність, як правило, знаходиться біля вхідних потужності.
Великі електролітичні конденсатори і подібних, як правило, дуже погано високочастотні характеристики.

Є два види конденсаторів для джерел живлення, один для введення, а інший для виводу.
Перший відмовитися від шуму і вартість залежить від декількох умов типові значення менш 1uF.З іншого боку, другий випадок є важливим, але не критичною зазвичай значення 10uF мінімуму, але Рекомендації для, тим більше, тим краще.

привіт
є деякі конденсатор, оскільки
для зменшення шуму ми можемо розмістити конденсатор в найближчій точці мікросхем.
Я випробувати його і у високих частот борту вона впливає дуже добре.
що стосується

привіт
конденсатора мають frquncy responce.because вона складається з двох частин, ідеальним конденсатором і витоку risistor., А також поляризація діелектрика мають thei відповідь frquncy.
є багато матеріалу для діелектрика, кераміки, Polyster ,......

У практичних додатках, як правило, ви хотіли б досить велика ємність (наприклад, 100uF) на владу шпильки.Це діє як ківш для будь-якого перемикання у форумі.Це відповідь, хоча повільно.Коли Рада має струму (заряд), конденсатор буде поставляти їх перш ніж перезарядити тому постачання введення.

Уникнути шуму в лінії електропередач, ми повинні використовувати такі цінності, як 4.7uF, 0.1uF.Це швидко, так що будь-який високочастотного шуму може бути байпас на землю і не залишатися на лінії електропередачі.

Частотної характеристики конденсаторів важливі, якщо ви працюєте на борту низьким шумом.Великі конденсатори зазвичай мають дуже низьку частоту відповіді, їх номінальні значення гарні тільки в межах домену.При більш високих частот, вони впадуть.

Таким чином, щоб охопити широкий спектр шуму, вам знадобляться різні конденсатори з різними значеннями.

Крім того, в стороні від ЕПР (ефективну послідовне опір) конденсаторів.Різні конденсатора мають різні температури стійкості / витоку / точність / діапазон.

Як правило:
Електролітичне - відстій (але дешево), корисні для пс фільтрації, коли і як раз потрібно грюкнути стільки ємність по мірі необхідності
Міка - хорошою точністю добре РФ
Кераміка - дешеві, маленькі, недорогі, популярні
Тантал - як електролітичні, за винятком діапазону (менше) і розмір (краще)
Тефлон - дорого, висока якість

джерело: Мистецтво електроніки (стор. 22)

Вартість компонентів є життєво важливим.
Велика ємність досить дорогої в порівнянні з 2 конденсаторів низького значення.
Крім того, ЕПР значення двох паралельних конденсаторів є низьким.

Здравствуйте!

Я думаю, що конденсатори повинні бути обрані за умовами використовуваної частоти і опору конденсаторів.

Xc = 1 / (2 * PI * F * C)

Шурик пише:

Здравствуйте!Я думаю, що конденсатори повинні бути обрані за умовами використовуваної частоти і опору конденсаторів.Xc = 1 / (2 * PI * F * C)

Більшість великих використовувати ковпачок Електролітичні, який має гарну низьких частотних функції фільтрування та керамічна кришка буде використовуватися для видалення високої частоти.

якщо два конденсатори parallel.the загальної конденсатор C1 C2:), якщо загальна конденсатор великий riplle є дуже низьким.

великий конденсатор з більшою індуктивності для обходу низький рівень шуму частоти.

невеликий конденсатор з меншою індуктивності для обходу високої частоти шуму.

З найкращими побажаннями

А. Anand Srinivasan пише:

в певних колах я знайшов дві конденсаторів паралельно через блок живлення ...

я знаю, що вони придушення шумів, але я виявив, що один має менше значення та інших має більше значення, чому це так ...

привіт
якщо capaciitor дуже велике,
це може призвести до пошкодження джерела живлення або регулятора.
тому що він виступає в якості короткого замикання під час запуску.
що стосується

Якщо припустити, що Великий конденсатор є ідеальним Існує немає необхідності використовувати малих
Конденсатор паралельно з нею.
Але в реальному Lagre ємності значно Далекого ніж ідеалом, ніж малих конденсаторів.

Номери Ідеально Великий конденсатор має опору й індуктивності Так що, якщо ми використовуємо тільки
Велика ємність і підключити, якщо функції генератора і збільшити frequncey ви побачите після певної частоти ємності опір
буде збільшуватися!
це через індуктивності поведінку тим, що показує на високих частотах.

Так невеликої ємності набагато більш ідеальною, ніж великі тому якщо ми обчислимо
опір великих Cap і паралельного йому менше 1 ми бачимо, що
його поведінки індуктивного зменшується dramaticly.

цей тип desigen дуже часто в КВ РФ схем ми бачимо там найбільш
електроліту ємність є невеликий ємності паралельно.
Я думаю, блок живлення, який ви сказали повинен бути імпульсний джерело живлення.

наприклад, для 100uf Cap вони паралельно з 10nf шапка не через прийняття
значення ємності точно!10nf має на меті, що я сказав

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back