Кожен знає, як реалізувати швидкістю наростання виявити ланцюга?

V

vivimz

Guest
Привіт, Чи є хто має певний досвід з виявлення швидкістю наростання ланцюга?Pls поділитися зі мною деякі конструктивні ідеї.Спасибо большое!

vivimz пише:

Привіт, Чи є хто має певний досвід з виявлення швидкістю наростання ланцюга?
Pls поділитися зі мною деякі конструктивні ідеї.
Спасибо большое!

Ви можете спробувати диференціальних оперативної схеми та перетворення по схилу, щоб вихідна напруга.

привіт, вбив ставка тут зростання і падіння схилі високої швидкості сигналу.Швидкість сигналу становить близько 2 Гбіт /.В основному ми хочемо, щоб виявити сигнал зростання схилу, якщо сигнал зростання схил занадто повільно ми хочемо зробити це швидше.

Дякуємо за Вашу відповідь

Привіт,

Не могли б ви змінного пара краю сигналу і виправити її в постійному рівні.Чим гостріше край (швидше за швидкість наростання), тим вище змінного пари і більш постійного рівня?Я не знаю, як добре діапазоні швидкостей убив господарством, але якщо на це груба помилка це може працювати.dfullmer

vivimz пише:

привіт, вбив ставка тут зростання і падіння схилі високої швидкості сигналу.

Рішення:

Пара сигнал через невеликий ковпачок (50fF) для поточного вузла підсумовування.Якщо кришка поточної компенсації струму зміщення також вводили в цей вузол поточної зміни знака суми., Який використовується як цифровий сигнал.Два компараторів визначити 10% / 90% перехідною області.Щоб пристосуватися до цієї величезною швидкістю наростання діапазон використання різних поточних параметрів.Я думаю, ви хочете побудувати послідовний інтерфейс автоматичної?

dfullmer пише:

Привіт,Не могли б ви змінного пара краю сигналу і виправити її в постійному рівні.
Чим гостріше край (швидше за швидкість наростання), тим вище змінного пари і більш постійного рівня?
Я не знаю, як добре діапазон вразив рівень ваших робочих, але якщо на це груба помилка це може працювати.
dfullmer

[Цитата = "vivimz"]dfullmer пише:

Привіт,Не могли б ви змінного пара краю сигналу і виправити її в постійному рівні.
Чим гостріше край (швидше за швидкість наростання), тим вище змінного пари і більш постійного рівня?
Я не знаю, як добре діапазон вразив рівень ваших робочих, але якщо на це груба помилка це може працювати.
dfullmer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back