Катофф частоти конденсатора / / резистор

G

Guest

Guest
Чи можна довести, що частота зрізу конденсатора / / резистор?

Я вважаю ваше запитання на кшталт розпливчатою.Що ви питаєте?Будь ласка, перефразовувати ваше запитання.

як фільтр низьких частот RC, що відрізати frequencie є А = 1/2piRC.
Подивіться, що любить частота відсічення з R / / C та ж, але не може desenvolve його.

В інших, щоб вирішити ланцюга RC, RLC, послідовно або паралельно у вас є перші роботи з диференціальним рівнянням, перейти до Лапласа області і після аналізу полюсів і нулів системи.За допомогою діаграми провіщають можна легко одержати величину і фазу х частоти і, отже, визначити частоту зрізу.

Ви можете перейти рівняння крок диференціальних використовуючи подання Лапласа резисторів, конденсаторів і індуктивності та отримати передатну функцію за допомогою простого аналізу схеми.

Z = R / / C

Z = (R * 1/Cwj) / (R 1/Cwj) = R / (1 RCwj)

величини (Z) = R / √ (1 (RCW) ˛)

таким чином відрізати це частота, на якій відповідь 1 / √ 2 рази максимального значення

максимальне значення = R при зі = 0

R / √ (1 (RCW) ˛) = тах / √ 2 = R / √ 2

=> RCW = 1 і W = 1/RC

Я думаю, що ваше запитання не зовсім зрозумілий.Відомо частоту зрізу можна знайти в темі 'Фотоефект.Хоча частота зрізу конденсатор / / резистор, можливо, належать до резонансної частоті ланцюга RC.Якщо це правильно, то ви можете знайти відповідь від будь-якого фізика книга, як фізика, Джеймс Уокер, 2-е видання, Пірсон видавництва.Ви можете зв'язатися зі мною якщо у Вас виникнуть які-небудь питання.Дякую вам за ваш час поглянути на це повідомлення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back