Кассегрена антена дизайн

O

ommumm

Guest
Привіт,

Я хочу розробити антени Кассегрена годувати feko, я не міг знайти карту поверхні кривий гіперболоідальной хто-небудь деякі пропозиції?Я також хотів би зробити дірку прямо в центрі головного дзеркала, в яких подача карти.

Спасибі

до Feko, вибрати hyperboliod простим геометричним аналітичних концепцій.
Гіперболоїда має 2 вогнищ.Один з них збігається з параболоїда, 2 травня буде вибрала на зручній регіоні Кассегрена.
Потім за допомогою простого трасування променів, знайти діаметр південь відбивача.

Пам'ятайте: вибирати зручне положення роги, а роги далеко subref як ріг має менші пучка так як ріг більше.

Хтось вважає, що кращим subreflector кут бачив роги складає біля / -15 ... 20 °.

Привіт ommumm,

Я думаю, ви вже знайшли відповідь, або ви не можете цього відповіді, як це так пізно, але тільки для запису, ви можете використовувати карту в PB FEKO, щоб створити розділ параболічного відбивача.Крім того, ви знайдете example_35 дуже корисна, оскільки вона стосується дзеркальної антени (де PB використанні картки) з еквівалентних струмів поверхні або далекому полі схемою, що і збудження.Опис для даного прикладу додається.Кілька красивих слайдів демонстрації аналогічна ситуація для Кассегрена антена з гібридною MoM / PO використанням декомпозиції області також додається.Сподіваюся, що вони можуть дати вам деяке уявлення про FEKO використанням потужних можливостей.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back