Ймовірні Інтерв'ю Питання на посаду інженера з ДПФ Nvidia і Intel

V

vishalmatam

Guest
Привіт, друзі, я Vishal. Я подав заявку на вступ багатьох повний робочий день Нью-Коледж позиції Вищої на Intel, nVidia і т.д. Я вже бачили інші теми, де люди питають імовірним питання інтерв'ю про ДПФ в цілому. Я хотів би знати, інтерв'ю питання, пов'язані з ДПФ, ASIC Design Flow, як Perl може бути корисним в автоматизації проектування (якщо це можливо деякі Q & пов'язаних з Perl), інтерв'ю питань, заснованих на VHDL / Verilog - як використання тверджень, що-небудь що дуже важливо, часовий аналіз, різні комерційні методи АТГН, що краще і т.д. Крім того, додаткові поради про те, як вирішувати технічні інтерв'ю буде прийнята з вдячністю. ! Велике спасибі

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 18:29 ---------- Попереднє повідомлення було в 17:55 - ---------</span></span>
HI - Може хто-небудь пояснити в деталях (прості слова, будь ласка) про затвердження, засноване перевірки?

Ви вже працювали? читати книгу і зробили свій спробувати найкраще, як хорошу підготовку, коли ви зробили ваш майстер школи.

Я не працював у компанії ще ... У мене є базові знання, але це завжди краще обговорювати у відмінний форум, як це, де досвідчені люди можуть дати вам пораду, Тому що вони працюють у промисловості НВІС ...

Я згоден з вами, ви можете знайти кілька хороших радити, але ви повинні знати, досить добре потоку різні наслідки дифференц файли входу, щоб мати можливість зловити інше рішення забезпечує в такому форумі.

[Відступ] 1) Що таке ДПФ процес ASIC? 2) Які фактори, які впливають перевірки ланцюга? 3) Що є метою ДПФ? 4) Які основні фактори вартості ДПФ і що ви будете робити, щоб знизити витрати? 5) Які помилки / проблеми, які виникають під час ДПФ процес і як ви їх вирішення? 6) Які аналізи людям використовувати для ДПФ і які їхні цілі? 7) Як годинник областях впливають ДПФ і як до вас звертатися з ними? 8) З урахуванням невеликої схеми (див. схему) як би ви створювати тести для цього? [/ Відступ] дати відповіді, і я буду їх класу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back