Зсув на поточне дзеркало

C

clarkkent

Guest
Хай, я зараз зіткнувся з проблемою зсуву на МОП в області насичення. хто може мені допомогти з цим? Проблема, коли я зміщення NM1 в області насичення, PM4 повернеться до лінійної області. А також навпаки ... спасибі ...

Хай, я зараз зіткнувся з проблемою зсуву на МОП в області насичення. хто може мені допомогти з цим? Проблема, коли я зміщення NM1 в області насичення, PM4 повернеться до лінійної області. А також навпаки ... дякую вам ...
PM4 здається в насичення. NM1 здається, на краю насичення (137> 120 мВ). може бути, просто коригування W / L відносини не потрібно.

PM4 здається в насичення. NM1 здається, на краю насичення (137> 120 мВ). може бути, просто коригування W / L відносини не потрібно.
Thnx. але проблема зараз, коли я зміни W і L ставлення PM4 і NM1, VDS СБ як збільшиться теж. Що я хочу зробити, це зниження Vth з PM4. Чи є спосіб зробити це?

Thnx. але проблема зараз, коли я зміни W і L ставлення PM4 і NM1, VDS СБ як збільшиться теж. Що я хочу зробити, це зниження Vth з PM4. Чи є спосіб зробити це?
Щоб зменшити PM4 Vth зв'язатися своє тіло у його джерелом для усунення ефекту тіла.

Ви можете спробувати вставки серії резистор від джерела боці кожної MOS N. Це було б корисно.

Thnx ... це була моя помилка .. На самом деле я повинен зміщення m4 в лінійній області та M5 з подпороговой області. в будь-якому місці. Thnx я.

Існує не M5 на діаграмі ... але це добре знаю, що ти одержав його на роботу. Чи можу я запитати, де ви виявили на цій топології?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back