ЕПР / C тестер

H

hadihf

Guest
Привіт, я хочу поділитися досвідом будівля з ким-то з цим проектом. http://www.elektor-electronics.co.uk/Default.aspx?tabid=27&year=2005&month=9&art=52895&PN=On хто-небудь там, хто вже побудував його?. Як це виступати? Чи варто всі зусилля і витрати? (Будь ласка, не питайте schenmatic, ПХБ і т.д., як стаття про авторське право.) Regards

Elektor має форум, присвячений ЕПР / м С, перейдіть за посиланням: http://www.elektor-electronics.co.uk/default.aspx?tabid=29&view=topics&forumid=15 , і ви будете знайшли Infos (і часто ставляться) від того, хто це зробив. Я думаю, щоб зробити одну (здається, дуже цікаво), як тільки я знайду хорошої якості схеми. Я не прошу для схеми для вас (у зв'язку з проблемою авторських прав), але я впевнений, що рано чи пізно я знайду когось, які кажуть мені, що я шукаю. Поки!

Тут зібрані фотографії моїх закінчив метр ...

Привіт Все: LOL: Це один хороший проект, але у мене є деякі питання Що І. А. Діапазон вимірювання для ЕПР і ємність? Яка точність для ЕПР і ємність? hadihf Я бачив ваш пост в Elektor Форум про використання 16F877A-I / P і 16F628A замість 16F877 і 16F84A Чи займалися ви схеми або код зміни? Якщо так, будь ласка, повідомлення їх тут або мені особисте повідомлення Спасибі і Goodby

Привіт, метр досить точні і корисні, якщо ви г на телевізор або монітор ремонт. Персонал в E / L / E / K / T / O / R сайті найбільш cooporative. Вам дійсно потрібно зареєструватися і пост вам запитання є. З повагою

Скільки це коштує? Подивіться цікаві для мене. Спасибі за Вашу інформацію, так чи інакше.

Посилання працює не так! "" Ч ** P: / / www.elektroworld.info / FTP / index.php "" Ви ще одна ланка? Майкл

Він відмінно працює ... заміну ** з TT::

@ Hadihf я зробити Http не "ч ** P":! Плакати: я прийшов на стороні, єдина проблема полягає в файл Zip (ESR_C_meter.zip) не на Reddy сторінку до дл, або інші PDF "Elektor У замикання Kondensator-тестер" не для дл! Майкл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back