Допоможіть мені з підсилювачем

C

collinjie

Guest
Hello!Мені потрібно amplifer, які можуть бути використані для посилення напруги від 200 мВ до 10mV.Оскільки напруга досить низький я не можу знайти відповідного amplifer.
На початку, я вибираю MAX4190, але я вважаю це не підходить.
Останній раз редагувався collinjie по 19 березня 2006 3:35; редагувалось 1 раз в загальній складності

collinjie,
Які у вас отримати, точність, вимоги до пропускної здатності?
З повагою,
Kral

Крав, щоб:
Gain = 1,775, точність ą0.01 та пропускної спроможності не дуже важливий

collinjie,
Це абсолютна точність відношення або%?Іншими словами ви кажете, що виграш повинен бути
1,775 / - 0,01775
або
1,775 / - 0,0001775
Я тому питаю, що ОУ компенсувати параметри і струм зміщення буде впливати на точність.Необхідних терпимості визначення якості ОУ потрібно з точки зору напруги зсуву, зміщення струму.
З повагою,
Kral

Крав, щоб:
Дякую Вам, і Ви абсолютно праві.
Посилення 1.775ą0.01 є прийнятним.Я ще раз спасибі greenhand

collinjie,
Ви маєте рацію.MAX41490 це відео підсилювач, не підходить для вашої програми.
~
Я хотів би запропонувати з допомогою будь-якого Op-Amp, який має низький вхідний напруга зсуву спектру, таких як Analog Devices AD8677.
~
Якщо вам потрібно, не інвертується підсилювача, підключити резистор зворотного зв'язку РФ від виходу на інвертується вхід.Підключення вхідного резистора Ri від інвертується вхід на землю.Використання неінвертуючий внесок в ОУ як підсилювача.Резистор зворотнього зв'язку повинен бути 0,775 X вхідного опору.
~
Для інвертується підсилювача, підключити резистор зворотного зв'язку з Rf-Amp вихідний Op на інвертується вхід.Підключення вхідного резистора Ri на інвертується вхід в Op-Amp.На іншому кінці вхідного резистора ваш вхід підсилювача.Резистор зворотнього зв'язку повинен бути 1,775 X вхідного опору.
~
Підсилювач приладів, таких, як пристрої AD8230 Analog також буде працювати, але це буде дорожче рішення.Більшість ОУ мають можливість отримати настройки за допомогою одного резистора.Знову ж таки, ви повинні використовувати послідовно або паралельно комбінації резисторів, щоб отримати правильне значення резистора
~
Ви не зможете знайти стандартні значення резистора, які відповідають вашим вимогам значення резистора.Вам доведеться використовувати послідовно або паралельно комбінації резисторів, щоб отримати правильні значення для будь-якого РФ або Ri, або отримати налаштування резистор, якщо ви вирішите використовувати НМА.Крім того, резистор допусків має бути близько 0,5% для задоволення ваших вимог до точності.
З повагою,
Kral

Ще одним прекрасним операціоннікі це LT1012 від лінійної технології широко використовуються в схемах приладів, як logaritmic підсилювачів, де precition це дуже важливо.
Youmust especify якщо ви будете використовувати Pin У Діра або SMT tehcnology.
Для SMT можна отримати 0,01% резисторів.
Для PIH можна використовувати multiturns потенціометрів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back