Допоможіть мені з проектуванням барометром, 8051

T

tefkufu

Guest
привіт .. я хочу, щоб дизайн з 8051 .. але у мене є проблема .. Я знаю, датчики тиску хто-небудь .. Якщо ви мені допомогти знайти його .. я радий Спасибі .. багато всього ..

спробуйте MPX4100 датчика
ось так

http://www.web-ee.com/Schematics/Altimeter/altimeter.htm

Ви можете використовувати AT89c51AC2 або AT89c51AC3 процесора з 10 біт АЦП

або шукати мережі з "висотомір 8051"

удача

Спасибо большое, щоб допомогти ..

я знайшов датчик теж .. це maixm і його моделей max1463 ..

Max1463 НЕ датчик, а процесор обробки сигналів сенсора.Вона має 16-бітний АЦП тому він може бути хороший, але він має мікроконтроллер в ньому, що вимагає програмування.Він сподівається, що буде розроблена як окремий контролер.

одне питання для 4100 і інших перетворювачів, які читають від 0 до 115 кПа, що барометричного діапазон становить близько 15% від загального діапазону датчика (і зазвичай так, що всередині).Основному 92,1 кПа до 108 кПа.З 10-бітний АЦП, ви побачите тільки бачимо приблизно з відстані близько 150, і з шумом, то ви втратите не менше 2 LSBs або близько того, щоб дати вам точність у діапазоні близько 35 значень.Для нормальної барометр, він буде ще менше.

Так що вам потрібно розширити цей діапазон.Ви повинні придумати спосіб компенсації і доповнень, що невелика частина так, що ви можете використовувати весь діапазон АЦП.Подивіться соч підсилювача методи для цього.Багато книг готувати проекти в Інтернеті - Google, і ви знайдете.

Відзначимо також, що шум дійсно може боляче цю заяву, так зверніть пильну увагу до передовій практиці машинобудування.

ви маєте рацію .. це .. и сигнал процесора, але в її додатках можна використовувати в якості сигналу датчика тиску кондиціювання ..

це його дані ...

http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/3482

Я використовую Фудзікура X3AM з 16-бітними АЦП ADS1100 від Texas Instrument.АЦП здійснюється в дуже невеликому чіпі (6pins) з інтерфейсом I2C.

З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back