Допоможіть! Спробуйте ввести ціле eZ430-rf2500 цільової борту

B

bettyxyz1028

Guest
Я хочу підключити ще один апаратного забезпечення цієї мети борту.Ця мета буде відправити борту цілих цієї цільової платі.

Я вибираю P2.0 в якості вхідних даних PIN-код.

Але коли я відкриваю putty.exe для перевірки передачі даних, я бачу лише 60.

По праву, я повинен бачити aNumber = 0 при відсутності вхідного застосовуються в порт.Чи так це?

Ось код (лише отримати якусь частину):Int aNumber;P2IN | = 0x01;/ / P2.0 = вхіднийP2DIR | = 0x00;/ / P2.0 = вхіднийP2IE | = 0x01;/ / P2.0 переривань включенийP2SEL | = 0x01;/ / P2.0 = USCI_A0 TXD / RXD
UCA0CTL1 = UCSSEL_2;/ / SMCLKUCA0BR0 = 0x41;/ / 9600 від 8МГцUCA0BR1 = 0x3;

UCA0MCTL = UCBRS_2;UCA0CTL1 і = ~ UCSWRST;/ / ** Ініціалізація USCI державної машини **IE2 | = UCA0RXIE;/ / Включити USCI_A0 RX перериванняMSG [7] = aNumber / / Додати ONW більше місця в MSG [], щоб передати значення Кінець пристрої до точки доступу./ / USCIA обслуговування переривань звичайних

# Ргадта вектор = USCIAB0RX_VECTOR

__interrupt USCI0RX_ISR недійсним (недійсними)

(

aNumber = UCA0RXBUF;

)

Привіт,
У вас кілька помилок в коді, так що написати коротку відповідь на Ваше питання неможливо.
Крім того, ви не показувати досить код для нас, щоб зрозуміти, що саме це ви намагаєтеся робити і знайти всі помилки.

Я вгадую ви хочете задати якийсь серійний зв'язку, але мені здається, ви використовуєте неправильний порт для цієї мети.Побіжний погляд у дані показує, шпильки P3.4 / P3.5 як UCA0_TX / RX, відповідно, і не P2.0 (що аналоговий вхід).
Я не буду вдаватися в те, як налаштувати шпильки (ви знайдете в керівництві користувача), але коду, пов'язаного з P2.0 не має ніякого значення, і ви можете видалити її.
У всякому разі, я хотів би відзначити ще одну помилку, коли ви пишетеКод:

P2DIR | = 0x00; / / не має сенсу: листя всі біти недоторканими.
Повинно бути "і ="

Tks багато!Я абсолютно нової для цього інструмента.XP

Завантажити приклад коду з TI.Цілому програмування засноване на ВОНА код датчика зразок монітора.Я можу змінити свій код сьогодні (я йуз написати основної частини):

Int aNumber

основний
(
P1DIR = 0xFB / / P1.2 (кнопка) = вхідний
P1OUT = 0x04; / / P1.2 Пулап
P1REN | = 0x04; / / P1.2 Пулап
P1IE | = 0x04; / / P1.3 переривань включений
P1IES | = 0x04; / / P1.3 Привіт / Lo краю
P1IFG і = ~ 0x04 / / P1.3 IFG очищується
P2DIR = 0x2E;
P2REN | = 0x01;
P2OUT = 0x01;
P3SEL = 0x30; / / P3.4, 5 = USCI_A0 TXD / RXD
P3DIR = 0xFF; / / Усі заходи P3.x
P3OUT = 0; / / Все скидання P3.x
P3REN | = 0x20; / / Включити Pull-Down для Рез / зарядки
P4DIR = 0xFF / / установка порту 4
P4OUT = 0x00;

/ / Ініціалізація Tx
UCA0CTL1 | = UCSSEL_2 / / SMCLK
UCA0BR0 = 8 / / 1MHz 115200
UCA0BR1 = 0; / / 1MHz 115200
UCA0MCTL = UCBRS1 UCBRS0 / / модуляції UCBRSx = 3
UCA0CTL1 і = ~ UCSWRST / / ** Ініціалізація USCI державної машини **
IE2 | = UCA0RXIE / / Включити USCI_A0 RX переривання
__bis_SR_register (LPM3_bits GIE ) / / Enter LPM3, переривання включений
)# Ргадта вектор = USCIAB0RX_VECTOR
__interrupt USCI0RX_ISR недійсним (недійсними)
(
aNumber = UCA0RXBUF;
)

Ahhhh я забув відправити питання .............. я дуже втомився, зуб день.

коли натискаю кнопки, він показує червоне світло замість зеленого світла світлофора.Я перевіряю п знайти, якщо я видалити порт 3 початкового настроювання, зелений світлодіод буде світло.

Тоді я думаю, що це може бути проблемою бод темпами.Так що я змінив швидкість передачі даних 9600 котрий такою ж, як AP.

Червоний світлодіод світиться, а ..............

Будь-яка людина може допомогти?Tks так багато!Додано через 6 хвилин:Крім того, P3.4 і 3,5 перебувають на борту акумулятор.Так що я йуз приєднати акумулятор борту?

P3.5 не можуть бути використані.B / с використовується для зв'язку з сонячної чіп .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back