Допомога - Необхідність Пропозиція

S

sumit007

Guest
Привіт ..
Я розробив подвійного виправлення мікросмужкових антена з кількома різними структурами EBG на магістраль.(Є близько 4 EBG структури .. і кожна антена має тільки один тип структури EBG використовувати .. тому загальний обсяг антени призначені є 4) ...IE3D програмне забезпечення було використано для вивезти результати моделювання для S11 параметрів, діаграм і розрахунку пропускної здатності.Я буду їх виготовлення та отримання результатів вимірювань так, що я можу порівняти два результати.Тим не менше, виробництво буде приймати якийсь час ..близько 3-4 місяців, тому що я не маю необхідних навичок.

У той же час ..Я хочу зробити деякі теоретичні дослідження / дослідження з цієї антени (антена з моїм EBG структури на магістраль).На самом деле я просто використовували IE3D і спробував різних структур EBG ..от і все ..я didn't йти в вошивий піщаний про те, як вийти з відповідної структури EBG ..

Може у закону про держзакупівлі, будь ласка запропонувати мені деякі теоретичні речі я можу подивитися / досліджень в такій антенної системи ..хм ..те, що відноситься до електромагнетизм або що-небудь ще ...

Спасибі.

@ SagSag

EBG є електронна забороненої зони.Такі структури в основному заборонили забороненої зони енергій електронів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back