Документи про будівництво телебачення дешифратор для кабельного телебачення США

Подумайте 3chip конструкція може бути легко Розукрупнений до 2chip дизайн (O; Схеми і джерел найближчим часом (O;

3chip дизайн успішно Розукрупнений до 2chip дизайн (про: Хочете дізнатися, чому ніхто не намагався це раніше ...

Хто-небудь є софт для дешифратор (для PIC16F84), якщо система PAL і перетворювач типу Tocom 5506

Що таке Tocom 5506? Oly є джерело для PAL з SSAVI для 16C54/84/622

Тут Фріст версія 2-Chip дескремблер дизайн (о, не перевіряв нові Microchip контролерів з більш швидким компараторів ... Схема заснована на 16C622-JW версії я ... Насолоджуйтесь (O;

Що таке дешифратор означає, будь-хто може пояснити?

Ehhhmmm? Хіба ви не бачите посилання вище, щоб дешифратор сайтах? Там ви знайдете пояснення ... Або просто для пошуку "SSAVI, 3-чіпі" і т.д. .. (O;

Чи є який-небудь член які схемні рішення 2chip дескремблер згадки в форумі я буду радий, якщо хтось може відправити його до мене через мою поштову скриньку [електронної пошти] springbird39@yahoo.com [/Email].

Привіт, я перевірив ваші 2 чипи circuit.What дешифратор є відмінностей між 3 Chip дешифратор і 2 чіпа дешифратор. Як ваша ланцюг блокування відео сигналу? Як тільки він заблокований ми можемо побачити всі канали, або ми повинні встановити для кожного каналу? Існує без тюнера в ланцюг, чому я поставив це Que? Прохання відповісти або поштою [електронної пошти] thalukku@yahoo.com [/Email] Дякую.

Хтось є розвивати аналогічні дешифратор в Бразилії? Спасибі, Горкіна

Якщо у вас є, що схема і вихідний код, будь ласка завантажити або відправити на мій ID [електронної пошти] thalukku@yahoo.com [/Email].

Дякую вам, уч для цього є гарний сайт і Doc

Мій добрий друг, ми в епоху цифрової системи блокування, аналог descraambler не буде працювати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back