Документи про будівництво телебачення дешифратор для кабельного телебачення США

Y

yhk

Guest
Хто-небудь є література з будівництва телебачення дешифратор для кабельного телебачення США. Схема буде добре. Я думаю, синхронізації сигналу віддаляється, так що я можу зробити, щоб відновити її назад? Будь-які ідеї? Спасибі

Привіт Є 2 частини на декодер. Селектора каналів і дешифратор. Ви отримуєте те, що ви заплатили за, так що вибору знає, що відкритий або закритий. Якщо вибрати закритий канал, він, ймовірно, мигати і говорити "ні" не PAL. Easyest Справа в тому, щоб купити самий дешевий кабель Selector ви можете знайти, тих, хто тільки отримує канал і поклав його на канал 3 або 4. Тоді ви з'єднаєте вихід цієї думи до вашого селектора. Місце вашого вибору на каналі 3 або 4 і насолоджуйтеся. Я думаю, він повинен бути досить безглуздо не помічати. І канал 3 або 4 повинні бути дійсними (відкритий), тому він буде дешифрувальні це добре для вас. Але ви повинні використовувати дуже тупий селектора. Використання відеомагнітофона буде notdo, тому що він намагається відновити відсутні H / V сигналів. Ви також можете перепрограмувати EEPROM усередині ресівера, або просто скоротити лінію, прогалини дешифратор. Є багато рішень ... спробуйте astalavista.box.sk

Я думаю, що я дійсно хочу дескремблер частини. Я можу спроектувати і побудувати селектор каналів досить легко. Завдяки будь-якому випадку

HI ... Перейти р год **: / / peque.metropoliglobal.com / Форос / index.php viewcat = 5

Я шукаю Північній Америці кабель декодер PCB м'якою і т.д.. повному складі

Будь-який знає, якщо б я знайшов заміну CD2240 і CA3126E для телевізорів дешифратори

Я думаю, CD2240 є Харріс чіпа. Перевірте Конденсатори, (я сподіваюся, що ви перебуваєте в Північній Америці)

Також дивіться на наступним посиланням ч ** P: / / www.netzagent.com / FreeTV / intro.htm або ч ** P: / / www.freetv.notricks.de

Кого-небудь є інформація одного нового цифрового декодування NTSC?

Якщо ви збираєтеся будувати собі дошку, я хотів би запропонувати ПІК підходу. Я вперше спробував синхронізувати колір-сплеску PLL регенератор ланцюг від TAB серії книг Граф, а потім рано 3 * чіп ПІК рішення на базі год ** P: / / members.rotfl.com / dturner /. Я пам'ятаю, щоб грати з AGC кришку тюнера мій відеомагнітофон, який був вид болю, але я б припустив, що це була вирішена до теперішнього часу. Після того, як весело з ним, я виявив, що варто тільки купити дешеві CA * * BLE грудня Одер вікні (багато з яких мають рішення ПОС). Коробка приємно, тому що вона-тюнером і аудіо / відео і канал 3 / 4 виходу. Удача

Хто-небудь з цих можливо працювати з цифровими системами?

fsiuru, я, як на цій сторінці, але якщо це твоє ..... Я хотів би, щоб продовжити хорошу роботу і зробити сигнал PAL частини. Спасибі

Ну ... тільки розпочали проект PAL ПОС, а тут, у Фінляндії оскільки все більше і більше людей тут, в нашій компанії отримати Кабельне телебачення у себе вдома (а, Надія, щоб отримати зразок VCXO на цьому тижні з jauch.de, що було сказано на роботу відмінно (о; З нормальною XTAL ланцюга ви отримаєте дійсно хороша картина для TCM / мультфільм і Cinema1000 інші хвилясті зображення й деякі яскраві деталі в середині малюнок Ці канали не дають зображення на всіх, коли годували .. . від відеомагнітофона Подумайте ПІК м'якої потребує деяких скандинавських оновлення (O; стежте за оновленнями (O;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back