Дипольна антена дизайн 0,7-3 ГГц

R

rajkumar3886

Guest
Мені потрібна допомога для розробки дипольних антен на частоті 0,7-3 ГГц.

За його дизайн принципі, диполь smallband антени.

Найближче до "диполь" за великий пропускної здатності безперервного буде щось на зразок спіральної антени. http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-01082002-073223/unrestricted/Caswell_etd_Ch2.pdf Головне те, що фізична геометрія постійно змінюється, так що немає однієї довжини де антена "половину довжини хвилі" довго. Інші типи биконические і т.д.

Мені потрібна допомога для розробки дипольних антен на частоті 0,7-3GHz
Якщо ви хочете дизайн широкий дипольного антенних дизайн, як цибуля або биконические антени.

привіт дипольна антена має вузький діапазон властивостей і я думаю, микрополосковом дипольного ніколи не корисно для вашої програми зазвичай для цієї групи використовували спіраль або журналу періодичних антени і Вівальді

привіт побачити цей папір Компактна друкована боут Антена для Ultra-Wideband додатків в Європейській конференції 39 на 2009, але це не має нічого спільного дипольного

ми можемо дизайн з ADS програмного забезпечення, зробити і є ідея ... будь ласка відповідь.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 11:26 --- ------- Попереднє повідомлення було в 11:21 ----------</span></span>
У тебе є ніяких документів щодо вище, а також ми можемо дизайн використанням ADS програмного забезпечення. .

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 11:28 ---------- Попереднє повідомлення було в 11:26 ---- ------</span></span>
У тебе є ніяких документів щодо вище, а також ми можемо дизайн використанням ADS програмного забезпечення ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Повідомлення додав о 11:29 ---------- Попереднє повідомлення було в 11:28 ----------</span></span>
У тебе є який-небудь документи для спіральних вище або періодичних журналів антени ... а також ми можемо дизайн з використанням ADS програмного забезпечення

привіт я ніколи не розроблені антени з ADS або Ansoft дизайнера оскільки Есть не повний програмного забезпечення хвилі і не 3D і я не знаю, як конструкція антени з ними

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back