Дивлячись на C код для ATmega8 USART

N

newman696

Guest
Привіт, я роблю термометра проекту PC, я використовую ATmega8, senzor LM35CZ, MAX 233 ..., я не можу знайти код на С для USART, може хто-небудь мені допомогти? Тепер я знаю, якщо я повинен використовувати внутрішні чи зовнішні oscilator Krystal. Будь ласка, допоможіть ...

Підручники пошук avrfreaks.net, Там і можна знайти, як використовувати USART Читайте, спробувати його, comeup з питаннями, якщо у вас є проблеми Regards Nandhu

Ви приймаєте codevision коди? якщо так, скажіть мені, і я буду завантажувати приклад для U і не забудьте натиснути допомогли мені: D

Та я Acept це;) велике спасибі ви можете завантажити coplete код?? : D вау, які могли б бути прекрасним PS вибачте я словацька, я не можу так добре говорите по-англійськи: |

Привіт, я потребую допомоги. Я використовую зовнішній кристал 7,3728 МГц для comunnication USART (ATmega8) і для підключення мені потрібно 2xcondenzator 22pF. Чи так це? Мій розрахунок, коли я використовую кристала: 7,3728 МГц, 9600 швидкість передачі даних дає UBRR = 47 і не помилка. його Allright? Якщо ні, будь ласка, допоможіть.

Дивись на ATmega 8 дані ви знайдете UBR налаштування для часто використовуваних кристалів з помилкою відсоток у деталях. Мікроконтактів

[Цитата = newman696] Привіт, я потребую допомоги. Я використовую зовнішній кристал 7,3728 МГц для comunnication USART (ATmega8) і для підключення мені потрібно 2xcondenzator 22pF. Чи так це? Мій розрахунок, коли я використовую кристала: 7,3728 МГц, 9600 швидкість передачі даних дає UBRR = 47 і не помилка. його Allright? Якщо ні, будь ласка, допоможіть [/quote] / / USART ініціалізації / / Зв'язок Параметри: 8. Даних, 1 стоп, без парності / / USART Receiver: Про / / USART передавача: О / / USART режимі: асинхронний / / USART Швидкість передачі даних : 9600 UCSRA = 0x00; UCSRB = 0x18; UCSRC = 0x86; UBRRH = 0x00; UBRRL = 0x2F; corect значення параметра з 0% помилку

Я використовую AVR Studio, і мені потрібно зараз безліч внутрішній генератор на 8 МГц с швидкість передачі даних 9600, значення UBRR = 51. Pls допомогти ... Я AVR Studio я поставив це на фото 1 і 2 Ось мій код: (тільки намагається USART) # # включають включають недійсними USARTInit (uint16_t ubrr_value) {UBRRL = ubrr_value; UBRRH = (ubrr_value>> 8); UCSRC = (1

Хай Використання внутрішніх 8MHz осцилятора ви отримаєте помилку, спробуйте використовувати 7,3728 зовнішнього кристала. параметр, який показує у вашій картина для встановлення плати STK500 осцилятора. Це не має нічого спільного з вашим контролером. Вибір внутрішнього або зовнішнього генератора здійснюється із запобіжника налаштування. Вибір швидкості передачі даних має бути зроблено в коді мікроконтактів www.crystalautomations.com

Шановні панове, вибачте за запізнення, але ось USART проекту codevision та Proteus моделювання занадто

Всім привіт. Я намагаюся зробити щось подібне. Я ATmega168 і STK500. Я 7,3728 зовнішнього кристала, а також. Я не впевнений, що якщо STK500 має свій власний кристала (інструкції не ясно). Я використовую приклад коду для переривання контрольованих бібліотеки UART. У AVR Studio 4 Я вважаю, я поставив запобіжник для зовнішньої кристала між 3 і 8, але я не впевнений, що інші налаштування (Є декілька). Крім того, я б потрібно помножити вниз частоти? Дуже новачок в цьому. Дуже заплутаною. У принципі, зараз я просто намагаюся прочитати серійний повідомлення, що становить 9600 8 біт, N, стоп-біт. На підставі байт читати, я хочу, щоб включити відповідні світлодіоди на STK500.

Ей, мені потрібна допомога в програмуванні ATmega послідовний інтерфейс ... я не знаю, як ... я отримати сигнал від icp1 штир, і я повинен передати його в послідовний інтерфейс ... Будь ласка, допоможіть ... це терміново, і я " м не дуже добре м programming.i "Використання 4 МГц кристалу

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back