Відображення чисел на РК Mikroc

T

tahir4awan

Guest
Я використовую MikroC компілятор і PIC16F877. Я пробував майже всі компілятори C, але я знайшов Mikroc бути кращим компілятором. Мій питання дуже простий для відображення символів на ЖК-дисплеї, але я хочу для відображення номерів або ціле, яке буде відображатися на РК-дисплеї. наприклад Int х, х = 25 lcd_out (1,1 х); зазначити, що це не остаточна програма це тільки для прикладу.

спробувати, як це X = 25 ByteToStr (х, вул); lcd_out (1,1, STR);

Я спробував цей код: недійсним Main () {символ TXT [4]; INT T, T = 255; ByteToStr (T, TXT); LCD_Out (1,1, TXT), але проблема в тому, що, коли значення T більше ніж 255 не скидається в 0. Я також спробував довго T Int, але нічого не відбулося. і коли я типу давно символ TXT [4] він дає помилку.

спробуйте WordToStr (T, TXT); IntToStr (T, TXT), щоб збільшити

Радж ви дійсно допомогли мені спасибі. Не проти, якщо я прошу вас останні два питання. Що є метою не в квадратних дужках TXT [4], що я дізнався в C це масив. Чому б не це просто символ другий TXT нижче мій код програми і вихід у зображення. Чи можете ви сказати мені, чому Існують прогалини у другому рядку дисплея. [URL = http://images.elektroda.net/38_1291498541.jpg]
38_1291498541_thumb.jpg
[/URL] [COLOR = "Silver"] [РОЗМІР = 1 ]---------- Поштові додали в 02:35 ---------- Попереднє повідомлення було в 2:34 ----------[/ РОЗМІР] [/COLOR] недійсним Main () {символ TXT [6]; INT T, T = 255; ByteToStr (T, TXT); delay_ms (500); LCD_Out (1,1, TXT), T = 256; wordToStr (T , TXT); delay_ms (500); LCD_out (2,1, TXT);}

1. функції, такі як IntToStr () і WordToStr () конвертує числа в рядки так, щоб зберегти цей рядок, ви повинні оголосити рядок першим, але, в С, являє собою масив символів. 2. Ці функції використовуються для перетворення числа в рядок фіксованої довжини і додати простору ліворуч, якщо кількість невелика. Ви можете позбутися від цих просторів використанням LTRIM () спробувати Lcd_Out (2, 1, LTRIM (TXT));

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додав в 23 : 31 ---------- Попереднє повідомлення було о 23:28 ----------</span></span>
, якщо у вас є якісь плутанини про функції бібліотеки mikroC, тільки Двічі клацніть на ім'я функції в бібліотеці менеджер. він покаже вам детальну документацію цієї функції.

в ЦА рядок масиву символів припиняється з '\\ 0'

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back