Вплив високих частот на хліб ради.

G

Guest

Guest
Я спотворень в мої сигнали на 10 кГц на хліб борту.Коли я перемонтував ланцюга шляхом розміщення компонентів один від одного, проблема була вирішена ....

Що може бути причина?паразитної ємності?

До якої частоти можна вважати безпечною на хліб дошки?

Цитата:

Використовуючи ці можна прототип різних електронних систем, від невеликих схем для завершення центральних процесорів.
Проте через великі паразитних ємностей, SOLDERLESS макетах обмежені, що працюють на відносно низьких частотах, скажімо, менше 10 МГц, в залежності від характеру схеми.

так .. головний винуватець буде паразитичних і паразитні ємності.

І як такої немає конкретного обмеження частоти для роботи на макет, це буде залежати від способу підключення і типу дроти / компоненти ви використовуєте.

Я успішно випробувані схеми робочих Шифрування до 20Mhz на Макетна ... але спотворення випадку дуже дизайну залежить.

Якщо розмістити два терміналів рядки один від одного і землю сварка між двома терміналами, чи буде він захистити від втручання сигнали один з одним?

Я також зацікавлений в цьому, тому що я будую ланцюга РФ, які будуть працювати на 13 МГц.

1.Як можуть ці бродячих ємності на хліб борту бути зведені до мінімуму?

2.Є ще один спосіб побудови РЧ іспитові схеми без макета?тобто борту смуга?

3.Було б краще зробити КСП?Будь ласка, повідомтеКішка

Господь Ло.писав:

Якщо розмістити два терміналів рядки один від одного і землю сварка між двома терміналами, чи буде він захистити від втручання сигнали один з одним?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back