Вода клапанів управління проектом

[Цитата = pranam77] Як нитка, пов'язаних з цієї ж теми, що ви обговорюєте О, ви можете продовжити на цю тему. Ok .. "симистор знадобилося надто багато часу, щоб вимкнути" ви можете пояснити це докладніше? Припустимо, що ви підключили 40-ватна лампа на симистор і зараз поясню, як це працює на вашому кінці. Ура [/QUOTE] добре, як я займаюся електромагнітними клапанами, справа в тому, після того, як я переходжу на опто, вода вийшла з клапанів, і коли я вимикаю оптом, вода продовжує виході з клапани від кількості часу, 10-15s я здогадався, ден тільки він вимикається .. Я визнав, що це може викликані електромагнітними клапанами, як вони індуктивних навантажень, правильно? Так як я можу вирішити це? Спасибі вам велике за ваш швидку відповідь =)

any1 PLS? Я застряг з проектом протягом 2 днів, тому що це, any1? PLS? Дякую вам дуже-дуже люблю

Вимірювання за допомогою мультиметра, що погоду ворота і раніше викликані будь-яким джерелом навіть afetr він swicthed OFF. Його єдина причина, я припускаю ... Нічого elese. Я працював з соленоїди підключені до сімістори без яких-небудь проблем. Посилаючись на дані з BT12/600, ви знайдете різні схеми демпфер використовується для індуктивних а також для не-індуктивного навантаження. Ваше здоров'я

[Цитата = pranam77] вимірювання за допомогою мультиметра, що погоду ворота і раніше викликані будь-яким джерелом навіть afetr він swicthed OFF. Його єдина причина, я припускаю ... Нічого elese. Я працював з соленоїди підключені до сімістори без яких-небудь проблем. Посилаючись на дані з BT12/600, ви знайдете різні схеми демпфер використовується для індуктивних а також для не-індуктивного навантаження. Ура [/QUOTE] агов, ви праві, адже це не наведеного струму проблема, адаптер 5V, які я використовував для живлення струмом опто, продовжує поставляти струм для бою 10 сек навіть він включений / підключений з спасибо багато прана

Ви тільки вітати. Для знаючи, THT симистор з'єднання краще, ви можете подивитися на цю картину вивішений «tahmid".
40_1277663481.jpg

Я дійсно не розумію бій квадрант, я JZ знаю, що в мене є, щоб включити клапани, коли я даю логічна '1 'і вимикається на '0'. тому на діаграмі вище цікаве оману мене. PS: сірувато-коричневий зрозумійте мене неправильно, я ціную вашу допомогу, але мої знання не надто сильним: X

Ok .. його добре .. ви можете продовжувати так, як Вам зручно. Удачі.

[Цитата = pranam77] Ви тільки вітати. Для знаючи, THT симистор з'єднання краще, ви можете подивитися на цю картину вивішений «tahmid".
40_1277663481.jpg
[/ цитата] Чи можна просто використовувати будь-який з можливих симистор розташування, якщо я Дун потрібно піклуватися які квадрант для запуску?

Да .. його просто в симистор запуску cicruit. Не хвилюйтеся про квадрантах .. Ви можете використовувати будь-який з двох контурів, заданих на нижній стороні, які не перетинаються позначені.

Так .. його просто в симистор запуску cicruit. Не хвилюйтеся про квадрантах .. Ви можете використовувати будь-який з двох контурів, заданих на нижній стороні, які не перетинаються позначені.
Я хочу подякувати вам теж. Це дуже корисна інформація. Як я знаю, коли схема роботи в IV квадранті симистор забезпечують більше шуму, ніж це роботи в I і III квадрантах. NXP забезпечують нові технології Привіт-Com триаків роботу тільки в I, II, III квадрантах.

Найбільш надійним способом є використання вбудованого реле РСР ... DC 20 мА У і 10А змінного струму з ... 3 $ або так ... сотні варіантів .. з амортизаторів для DV / DT перехресні перешкоди або нульовою хрест-перемикач (ZCS) різних напруг / струмів .... Ось перший удар по одній пошуковій системі В іншому випадку перейдіть до Інтегральні мікросхеми / RS / Mouser т.д., або купувати у Китаю 8 портів 5V AC реле $ 13 [COLOR = "срібло"] --- Оновлено --- [/COLOR] 8 портів 5V 220 В змінного струму 10А реле 20 мА в котушці Я вважаю, 12V? або 5?

Я думаю, що він вирішив або забули його проблема, остання посада 29-06-10, 09:18. : Підморгувати: Може бути, тепер цю воду клапан вже працює чи вони вимкнені назавжди.

не може чекати до тих віддачі котушки і скинути його ОК ..... скидання ...... скидання скидання ......

При використанні оптронів, він usally говорить, що ви повинні ізолювати двох частин (електромагнітні клапани і мікроконтролер схеми), у тому числі тир джерел живлення. використанні одного джерела живлення може спричинити перешкоди на шині живлення, які можуть викликати скидання ........... скидання скидання ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back