Вода клапанів управління проектом

A

alvinthen

Guest
Я намагаюся керувати декількома клапанами води, використовуючи метод мультиплексування з паралельним портом ПК. Однак, електромагнітні клапани повинні бути обумовлено 220v в той час як декодер я використовую вихід на Vmin 2,7 (74LS154 4 до 16 декодер), як я можу контролювати свій електромагнітний клапан?

Використання оптрона, де Вхідний / LED боку залежатиме від джерела 2,7 вольта і використовувати іншій стороні swicth симистор яка в свою чергу викличе клапанів 220 вольт. Ваше здоров'я

хммм .. Наскільки це дорого? Я думав бій мініатюрні реле .. Я не впевнений, що бій вони обидва дуже

Якщо ви використовуєте реле ви також повинні додати транзистора, як LS154 не буде в змозі вести котушки реле напряму. Ви також, ймовірно, є проблеми з перемиканням індуктивного навантаження якому клапан буде представляти таким чином, ви, можливо, буде потрібно компонентів дугогасних, а також. Вартість мудрий, симистор і оптопара буде приблизно такою ж, як реле, але без рухомих частин, він повинен бути більш надійним. Брайан.

не могли б ви надати мені модель дешевої оптрона п симистор і як їх налаштувати? Mayb посилання? спасибо большое, я Дун накопичений великий досвід по цій частині: |

Як контролювати симистор? якщо мені потрібно 220 В змінного струму, то я повинен контролювати струм затвора для кожного квадранта теж?

Подивіться на цю схему dipicting Opto і симистор пристрої для водіння навантаження ... Cheers

Дякую вам дуже-дуже люблю! THT все, що мені потрібно .. До речі, г вище схемі дозволяє повністю хвилі 240Vac чи не так?

Так, це так і як додатковий бонус, якщо ви використовуєте перетину нуля оптопару, якщо завжди перемикачі в точці, де перемінний струм проходить через нуль, так що ви не отримаєте втручання шипами вниз ліній електропередачі. Якщо ви перейшли в якій іншій точці можна поставити стільки, скільки пік напруги на навантаженні, як це включається. Брайан.

Да .. як пристрій симістора, це не виправити змінного струму. Ви отримаєте змінного струму, як ви дали в якості вхідних даних. Ваше здоров'я

[Цитата = pranam77] Так .. як пристрій симістора, це не виправити змінного струму. Ви отримаєте змінного струму, як ви дали в якості вхідних даних. Ура [/QUOTE] Ну, я читав н бою, якщо й WAN 1-й квадрант, д. струму затвора повинен бути позитивним, і негативним, якщо і WAN 2-й чверті. не застосовується до схеми і показано вище? SRY моєї основи було не дуже добре. До речі, це нормально, якщо я використовую MOC 3041, щоб заощадити місце? Я все ще бореться, при якому оптопара і симистор вибрати

[Цитата = alvinthen] До речі, це нормально, якщо я використовую MOC 3041, щоб заощадити місце? Я все ще бореться, при якому оптопара і симистор, щоб вибрати [/QUOTE] 3021 і 3041 мають точно такого ж розміру. Як ви будете економити місце, якщо ви йдете на SMD версії? Ok ... інша справа .. ви не можете використовувати 3041, так як це перетин нуля оптико. Instad на 3021, 3011 цілком підійде, якщо ви не отримаєте пізніше. Ваше здоров'я

[Цитата = pranam77] [цитата = alvinthen] До речі, це нормально, якщо я використовую MOC 3041, щоб заощадити місце? Я все ще бореться, при якому оптопара і симистор, щоб вибрати [/QUOTE] 3021 і 3041 мають точно такого ж розміру. Як ви будете економити місце, якщо ви йдете на SMD версії? Ok ... інша справа .. ви не можете використовувати 3041, так як це перетин нуля оптико. Instad на 3021, 3011 цілком підійде, якщо ви не отримаєте пізніше. Ура [/QUOTE] хм .. я малюк я міг би використовувати симистор побудований в 3041, щоб я міг заощадити простір за рахунок скорочення один симистор .. У всякому разі я все ще потрібен «зовнішній» симистор? Я все ще не знаю, як управляти сімістором, я просто включіть оптико коли мені потрібно 240Vac і вимкнути, коли я Dun це потрібно? (Посилання за схемою, показаної на і) спасибо большое

Сімістор всередині муфти оптико дуже низький рейтинг і має поганий відповідь перемикання, воно призначене для використання в додатках зі зниженим енергоспоживанням, таких як водіння великих симістора. Він буде працювати на свій власний, якщо клапан є надзвичайно малої потужності (<1 Вт на припущення), але ви б ризикувати помилкове спрацьовування, чи є перешкоди на мережі змінного струму. Щоб включити схему включення і виключення ви все це пропускати струм в кілька мА через діод боку муфти оптом. При протіканні струму, індикатор всередині він загоряється і через внутрішній прохід світла, це робить симистор поведінки. Коли струм знімається, симистор вимикається в наступній точці перетину нуля. Брайан.

Можна, звичайно, використовувати оптично ізольовані РСР. Буде коштувати дорожче, ніж будівництво власної схеми, але буде підключатися безпосередньо до порту без нічого. Низьке енергоспоживання твердотільних реле не надто дорого.

[Цитата = alvinthen] хм .. я малюк я міг би використовувати симистор побудований в 3041, щоб я міг заощадити простір за рахунок скорочення один симистор .. У всякому разі я все ще потрібен «зовнішній» симистор? Я все ще не знаю, як управляти сімістором, я просто включіть оптико коли мені потрібно 240Vac і вимкнути, коли я Dun це потрібно? (Посилання за схемою, показаної на і) Велике спасибі [/QUOTE] Так, абсолютно правильно. Просто swicth на Opto, коли на навантаженні змінного струму, і swicth OFF оптико для виключення навантаження змінного струму. Як розповів Брайан, симистор всередині оптико не здатний обробляти навантаження. Таким чином, зовнішня надійний спосіб вибрати. Ваше здоров'я

[Цитата = pranam77] [цитата = alvinthen] хм .. я малюк я міг би використовувати симистор побудований в 3041, щоб я міг заощадити простір за рахунок скорочення один симистор .. У всякому разі я все ще потрібен «зовнішній» симистор? Я все ще не знаю, як управляти сімістором, я просто включіть оптико коли мені потрібно 240Vac і вимкнути, коли я Dun це потрібно? (Посилання за схемою, показаної на і) Велике спасибі [/QUOTE] Так, абсолютно правильно. Просто swicth на Opto, коли на навантаженні змінного струму, і swicth OFF оптико для виключення навантаження змінного струму. Як розповів Брайан, симистор всередині оптико не здатний обробляти навантаження. Таким чином, зовнішня надійний спосіб вибрати. Ура [/QUOTE] Велика, яка допомогла багато. =) Один, останній запит = х не могли б Ви рекомендувати, які опто і симістора використовувати? (Як в чіпі номер деталі) там, здається, так багато варіантів, і я не знаю, як вибирати, мій клапанів потрібно 220Vac, не впевнений, що бій поточному ж. я можу просто використовувати 240Vac від розетки? Велике спасибі ще раз, ви допомогли багато =)

Ви можете використовувати MOC3011 або MOC3021, які коли-небудь ви отримаєте легко і дешево, і використовувати BT136, який може обробляти до 2 підсилювачів без радіатора. (2amps призведе до приблизно 450watts, де не solonoid буде споживати так багато.) Але майте на увазі вкладку BT136 не є ізольованою. Якщо ви шукаєте для ізольованих тиристорних, піти на BTA04/600 або BTA06/600. Ваше здоров'я

Привіт там, я не знаю я повинен продовжувати на цю тему. У мене побудувати схему, показану на прана вище, але симистор знадобилося надто багато часу, щоб вимкнути, як мені подолати це? спасибо большое

В якості нитки, пов'язані з цієї ж теми, що ви обговорюєте про, ви можете продовжити на цю тему. Ok .. "симистор знадобилося забагато часу, щоб вимкнути" ви можете пояснити це докладніше? Припустимо, що ви підключили 40-ватна лампа на симистор і зараз поясню, як це працює на вашому кінці. Ваше здоров'я

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back