Використання DC робоча точка параметрів у каденцію

L

leyla55

Guest
Привіт групі, я біжу моделювання DC прокотитися на ADE (за допомогою примари), і я хотів би побудувати деякі з точки DC операційних параметрів моєї схеми (такі як GM, GDS, vdsat з транзистор, який я не можу див., наприклад, GM У результаті браузер). Як я можу додати цей параметр в результаті браузер? Чи є один є якісь ідеї?

Ви можете побачити ці параметри для даної операційної точки, використовуючи команду "Друк". З результатів в меню виберіть "Друк" ADE -> робочій точці, а потім виберіть транзистор, які параметри ви хочете побачити. Вони будуть відображатися в окремому вікні, не в браузері результатів ...

Спасибі за вашу підказку, як я можу завдати ці параметри, наприклад, якщо я хочу побудувати GM проти VGS що я повинен робити? Будь-яка ідея ..... Я шукаю відповіді ...

[Цитата = leyla55] Спасибі за вашу підказку, як я можу завдати ці параметри, наприклад, якщо я хочу побудувати GM проти VGS що я повинен робити? Будь-яка ідея ..... Я шукаю для вашої відповіді ...[/quote] Ви повинні розгортки VGS-перше, те, використовуючи функцію перегляду, які можна знайти в caluculator

Привіт хлопець: спробуйте це після Runing моделювання, відкриття меню результаті перегляду натисніть кнопку момент ви insterest. удача

Загалом, якщо ви хочете використовувати розгорнення необхідно спочатку покласти, що ви хочете покататися в якості змінної, як "L" не цінують, і аналоговий середу проходять змінної вкладку, то можна побачити копію змінної зі схеми, то можна побачити в лівій частині в аналоговий середовища ім'я змінної ви поклали. У інструментів вкладки в аналоговий середовищі виберіть розгортки і ви можете піти далі, як ви знаєте. але я думаю, змінної, як GM або Vt ви не можете побудувати його безпосередньо вам довести це, як нахил або будь-якого об'єкта, як це. спасибі

Спасибі, вибачте мого неуцтва, тому Iam тому нового в Cadence, могли б ви пояснити більш? Я вже розгортки VGS але це не проблема Проблема в тому, я не можу вибрати GM в калькулятор, я бачу її тільки в результаті вітрині не результат браузера, отже, при виборі браузера в калькулятор він йде на результат браузера який GM не існує вже ...... Будь ласка, керівництво .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back