Використання CVS при розробці HDL код

Привіт я новачок в цій групі, так vannakkam (кажу "привіт" в тамільською мовою), щоб кожен я хотів би знати набагато більше прим CVS, і в яких я можу завантажити це інструмент управління рег vijaybabu

Чи є спосіб отримати кілька REDOS навіть, що ваша система (редактор) доцент підтримка декількох REDOS / відмін), коли закритий, вся інформація розгромили вашої попередньої роботи з тією, яка у вас вже є зараз. Також пропонуємо oportunity для перевірки Diferent філій, ака, Diferent шляху реалізації чогось. Зазвичай ви будете робити копії одного і того ж файлу в інший каталог спробувати зробити в Diferent шляху, або ви будете перейменовувати файли в каталозі, наприклад: file1__old.xxx і file1.xxx, і ви будете перейменовувати кожен для в разі shoftware порівняти їх, але це фігня. До речі, також може бути використаний як інструмент для макіяжу наставник системи, ви починаєте спочатку з scheleton, потім додати привіт світ, і ви можете мати багато етапів з того ж джерела, не потрібно робити Diferent каталоги і мають Багато найближчому ж файли для цього ;).

Це завжди доцільно мати CVS або RCS для будь-якого проекту. Це робить архівування проекту дуже проста

Саме там будь сервер і клієнт CVS інструменти для системи Windows?

http://www.tortoisecvs.org/ Вона має інтеграцію з дослідником оболонки ... Ви можете почати читати допомоги (правою кнопкою миші в Провіднику-> резюме-> допомога) я suguest створити папку для мати сховище ваших Diferent проектів, таких як C: \ сховище і в цій папці можна створювати інші папки, що вони будуть бути ваш реальний даних, таких як: sql_programming, hdl_clock, ... Потім ви йдете в папку проекту (папка проекту Diferent, ніж сховище папку, в першій, де ви працюєте, і в другому, де «рятує» зроблені), а також створення там той же набір папок, а потім клацнути правою Натисніть на папку і вибрати резюме-> зробити новий модуль, який ви вводите ім'я та шлях, де знаходиться сховище, як C: \ репозиторій \ hdl_clock і робиться. Ви можете почати створювати файли у ваші проекти \ hdl_clock і використовувати CVS для підтримки Diferent рівні заздалегідь. Теги використовуються для назви реліз .. або ар використовуватися тільки для дати ім'я, Філії використовуються для підтримки паралельної роботи, ви використовуєте cvs_update speciall для перемикання між роботами. Я supose буде краще, якщо ви зробите перші кілька фіктивних проектів і почати додавання / зміни та оновлення резюме, щоб familiarizate себе за допомогою цього інструменту. Найбільш важливим я припускаю, підтримання C: \ сховищ папку і C: \ Projects папки, крім ;).

Ми використовуємо Subversion в змішаній проекту HDL мовою. ViewCVS налаштований на сервері. Subversion сервер і веб-сервер Linux машинах Unix клієнтові використовувати SVN команди. Windows, клієнти використовують TortoiseSVN. Я безумовно рекомендую це. Крім того, SVN має кращу обробку двійкових файлів, ніж CVS.

ми використовували його протягом багатьох років, це простий і зручний, але це тільки версія програмного забезпечення управління і не може зробити деякі роботи на контроль доступу.

велика частина мого напарника CVS використовувати для управління HDL коду. Ви можете спробувати також. [Цитата = Bartart] Привіт! Скільки ви використовуєте CVS, коли дизайн HDL-код? спасибі, Барт [/QUOTE]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back