Використання CVS при розробці HDL код

B

Bartart

Guest
Привіт! Скільки ви використовуєте CVS, коли дизайн HDL-код? спасибі, Барт

Я чую це програмне забезпечення є популярним

CVS використовувати тільки для групових проектів. якщо ви пишете HDL код самостійно, немає необхідності

Привіт, ми використовуємо CVS, як наш документ Control Management (DCM) інструмент ... У моїй попередній компанії ми використовували Cle @ @ RC собі, а до цього Джерела @ Fe. Cle @ @ RC собі є просто відмінним, хоча досить дорогий, вона також вимагає деяких зусиль і ІТ-керівництва, то і справа (біт компанія, ми говоримо тут). Джерела @ Fe прямо вперед, не такі потужні, як Cle @ @ RC собі, але все в порядку, витрати на ліцензування, де все гаразд. І CVS підходить для невеликих компаній, але милях від Clearcase і навіть від Sourcesafe. Це безкоштовно, не вимагає багато ІТ-підтримки та знову ... безкоштовно. Ми використовуємо версію ОС Windows від нього. Вона має велику кількість «помилок» або заплутаним способи ведення справ, але що ще можна запитати і на халяву? :? -Maestor

[Цитата = HCM_bucat] CVS використовувати тільки для групових проектів. якщо ви пишете HDL код самостійно, немає необхідності [/QUOTE] Привіт Я з вами не згоден. CVS може допомогти одному або когось, щоб підготувати і зберегти потік дрібних і великих змін в його / її документи / програми / кодування TNX

Я згоден з jimjim2k. CVS як і будь-який інструмент DCM може допомогти вам багато навіть ви одна людина, що працюють в HDL дизайн. Навіть більше, якщо команда, скажімо, 4 чоловік, які працюють у тій же ASIC і FPGA дизайн тоді, коли CVS не вистачає деяких речей. У тих випадках, я думаю, що Cle @ @ RC собі є більш потужним. це всього лише моя думка. -Maestor

Я використовую цю програму, але вона не настільки надійні,

[Цитата = hawk_chenbo] я використовувати це програмне забезпечення, але це не так вже й надійна [/QUOTE] Я також використовую цю програму з особистим проектом, я думаю, що це зручно управляти своїми власними файлами. Зазвичай вона може задовольнити більшість вимагають.

Ми використовуємо CVS і він чудово працює. Особливо, якщо ви використовуєте один з графічних оболонок, як WinCVS або TortoiseCVS. Тоді вам потрібно всього лише пару експерти CVS для вирішення проблем і всі інші дизайнери можуть просто використовувати GUI. Також перевірте наступне покоління контролю версій: Subversion. Він встановив багато недоліків CVS і графічні інтерфейси, також доступні.

Я б сказав, CVS ідеально підходить для HDL конструкцій незалежно від того, якщо ви самотні або працюють на декількох майданчиках проекту. Я також використовую його для, які мають як Linux і Windows, джерело дерева в синхронізації / Konrad

Ми використовуємо CVS для керування версіями. Легко під час роботи. І це дешевше, ніж ClearCase.

Ну, відноситься до розміру початкового коду проекту ASIC, CVS насправді добре. Але пам'ятайте, вам потрібен гуру CVS в свою команду, в іншому випадку він буде безлад. SUBVERSION є перспективною заміною для CVS, хоча я не пробував.

Ми використовуємо CVS, як наша система контролю версій Він добре працює. Мені це подобається. Арка нова зірка Редакція системи управління, я збираюся вивчити його.

У моїй попередній компанії, вони використовують ALLChange до всієї документації процесу, тобто схеми, програмного коду, коду прошивки і т.д. .. Вони були в CMMI Level 2 і Level 3, ми сподіваємося, в наступному році. Перш ніж я пішов, вони почали використовувати HDL Designer, де RCS був включений. Це було зроблено у зв'язку з ALLChange процесу. Я думав, що процес досить трудомісткий, але це насправді зберігаються відстежувати всі зміни здійснюються в документах, код і т.д.. і це було дуже добре управляється з порівняно з моєї нинішньої компанії є кілька тисяч рядків коду, без документації і схем .. Трохи болить голова, дивлячись через код.

Я коли-небудь використовував CVS на деякий час. Але у багатьох міжнародних компаній, ClearCase здається більш популярною і стабільною.

CVS це система контролю версій, і якщо ви розвивати команду, запропонувати його використовувати.

Ми використовуємо CVS для керування версіями. Це басейну для зберігання файлів. Але ми використовуємо інші рішення для управління проектом.

WinCVS проста у використанні, але це не дуже стабільно. Сподіваємося на подальше поліпшення в майбутньому.

CVS та інші системи управління версіями S / W дуже добре, якщо ви хочете, щоб повернутися після поновлення кілька разів .. так що його можна використовувати в особистих, так і рівні організації.

Я коли-небудь використовував CVS і Clearcase. В основному, ці системи контролю версій розроблені спочатку для мульти-сайт програми розвитку. Але тепер, здається, досить популярні навіть для місцевих проектів сайта. Я не думаю, що це є обов'язковим для невеликих груп розвитку. Тим не менш, це може бути хорошим вибором, якщо вам не потрібно платити за це. Clearcase набагато краще і стабільною.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back