Вам потрібні програматор для завантаження файлу в шістнадцятковому ATtiny2313

C

computer eng.

Guest
Привіт всім .. У мене є проект працює на AVR, і мені потрібно купити програмісту завантажити Hex файл .. Де я можу отримати один і чи є сайт замовити один .. Я використовувати ATtiny2313 .. Будь ласка, мені потрібна ваша допомога ..

К WWW.IKALOGIC.COM і перейдіть до мікроконтроллер і розділ може побудувати програміст для майже всіх мікроконтролерів AVR.

Ніякі зміни необхідні і йти вперед з тим.

[Цитата = Senthilkumar] це PIC або AVR? [/Quote] Keeprog є програматор. Ви можете мати більше інформації від www.united77.com/keeprog.htm ПІК Cruizer від Сполучених 7 підтримує ПІК мікроскопії. Ви можете отримати інформацію з їх сайту вище ... Удачі

Якщо я хочу використовувати цей програміст .. http://www.cqout.com/item.asp?id=3764772 Де я повинен зв'язатися чорної стороною, щоб я міг програмі чіп .. Будь ласка, допоможіть мені ..

Чорний роз'єм роз'єм ISP, який з'єднується з чіпом, який знаходиться на цільовій платі. Контактний connnections наведені на тій же сторінці.

При використанні паралельного порту програмісту переконайтеся, що ваша ОС може говорити з ним. Перевірте XP і Vista драйвери заздалегідь.

Ви можете також спробувати зробити свій власний програміст. Все, що вам потрібно, це порт DB-25 роз'єм паралельного та деяких інших основних компонентів. Ви можете знайти багато електричні схеми для створення ваших власних програмістів. Просто знайдіть Goolgle! Я зробив свій власний провайдер, паралельний порт програміст, пару років тому. Вартість мене майже ніщо в порівнянні з ціною цих програмістів та комплектів на ринку. Я використовував PonyProg програмне забезпечення для запису мої файли Hex в UC. Використовував його для моєї програми ATMEGA 32.

Умм хлопці нашого друга програми потребам його tiny2313, простий спосіб полягає у використанні поні програміст, побудувати його urself так легко створювати і використовувати, ось посилання: http://www.lancos.com/prog. HTML

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back