Будь-яке використання MATLAB у проектуванні НВІС

Основному MATLAB для алгоритму моделювання. Але зараз Matlab інтегрованої деяких RTL спільного моделювання і ПЛІС ядро ​​со-сим функцій. Це звучить добре. Але чи є хто-небудь конвертувати Matlab моделі RTL automaticlly: 0

Я знав, що Matlab дуже зручно, коли справа доходить до перевірки алгоритму, однак, при переході на HDL, я підозрюю, що вона не працює. Те ж саме з SystemC і Генделя-C. Вони добре працюють з проектами тільки з одним годинник, але, можливо, складний алгоритм. Тим не менш, при перетворенні, що алгоритм в список з'єднань, я вважаю, HDL кодування є більш ефективним.

так, але я просто використовувати MATLAB для моделювання всієї системи.

Matlab для моделювання систем. Він використовується для перевірки і поліпшення алгоритму, для розробки архітектури. Але для розробки схеми, принаймні зараз, ніхто не може зайняти місце ЛПВЩ.

[Цитата = tutx] Будь використовувати MATLAB інструментів у проектуванні НВІС? Це зручніше, ніж VHDL чи ні? Як ви думаєте, він може замінити VHDL дизайн? якщо у вас є досвід роботи в Фес поля, PLS дайте мені кілька порад, це допоможе мені дуже подобається. Tks і вважає! [/ Цитата] я wud скажімо, MATLAB жуйку / wud ніколи не замінить програмне забезпечення VHDL програмування ... Принаймні це моя точка зору. я ВГА expereinced для мого остаточного Programmin рік, навіть я пропоную wudnt перетворення з "C" до "VHDL". Це тільки подвоює обсяг робіт з меншою ефективністю. Краще, щоб дізнатися VHDL або Verilog, незалежно (або краще як:)), а потім приступити до роботи безпосередньо на доступне програмне забезпечення, що і як і більшість. Реєстр. MATLAB набір інструментів, які доступні для перетворення, вони жодним чином не т поруч VHDL конкретних програмних я вірю. / Cedance

Так, я використовую тільки Matlab для моделювання системи на рівні

Matlab, що добре для системи рівня дизайну, як PLL і корд і т.д.

MATLAB для перевірки algorithm.the код RTL перетвориться не synthesisable. головним чином MATLAB використовується для перевірки алгоритму

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back