Будь-яке використання MATLAB у проектуванні НВІС

T

tutx

Guest
Будь-яке використання MATLAB інструментів у проектуванні НВІС? Це зручніше, ніж VHDL чи ні? Як ви думаєте, він може замінити VHDL дизайн? якщо у вас є досвід роботи в Фес поля, PLS дайте мені кілька порад, це допоможе мені дуже подобається. Tks і вважає!

Ні, я Тхінь Matlab не більше зручностей, ніж HDL мову, але колись це простіше для новачка. HDL мову найкращий мову для аналізу та synthersize чіп, багато дизайн IC вибрати HDL мову. Ви можете написати DSP функції в Matlab після цього ви можете змінити його на HDL, але ви повинні оптимізувати код.

Я думаю, що MATLAB підходить тільки для цього деякі системи перевірки рівня. HDL і раніше необхідна для проектування чіпів. HDL моделей затримки шляху і поведінки чіп краще.

Hallo tutx! Так, я використовую MATLAB для проектування інтегральної схеми. Завдання полягає в моделюванні складних систем, таких як PLL, сигма-дельта перетворювачів або DC-DC перетворювач. Чому? Оскільки моделювання транзитера рівня займе багато часу, щоб (в порядку місяць). Після того як я змоделювали аналогової системи я можу варіювати різні paramters як пропускна спроможність, швидкість наростання вихідної напруги, і т.д. Я також використовується фільтр інструментарій проектування (з HDL), щоб отримати дуже швидкий ялиця фільтр. Тим не менше, я думаю, що MATLAB має багато переваг у порівнянні з AHDL, оголошення і т.д. Але, звичайно, багато недоліків. Крім Таким чином, має досвід роботи з somenone aptivia і його зв'язок з MATLAB?

[Цитата = tutx] Будь використовувати MATLAB інструментів у проектуванні НВІС? Це зручніше, ніж VHDL чи ні? Як ви думаєте, він може замінити VHDL дизайн? якщо у вас є досвід роботи в Фес поля, PLS дайте мені кілька порад, це допоможе мені дуже подобається. Tks і вважає! [/ Цитата] MATLAB є хороший інструмент в проектуванні НВІС, але його функції обмежуються тільки при моделюванні, перевірка на рівні системи. VHDL є загальним інструментом мети: вона може бути ducumentation інструменти, інструменти синтезу та моделювання tool.MATLAB можуть доповнювати VHDL, але не замінити VHDL, навіть близько не підійшли. Ми можемо сказати, Verilog може замінити VHDL, але ми ніколи не можемо сказати, MATLAB замінити VHDL

Зазвичай використовується MATLAB для реалізації алгоритму. потім перетворити в код RTL

яка інструментів я можу використовувати для проектування НВІС. він в boxs стандарту.

Хоча слід практична проблема, що важко встановити обчислення дозволу в MATLAB. Для реального дизайну реалізації, дозвіл (біт ширина) повинен бути necessory для швидкості, потужності і чіп оцінки області та оптимізації.

ні, але я використовую MATLAB робити DSP моделювання ....

Я читав статтю, що вони спробували зробити програму (або "зв'язок"), щоб заблокувати transfom Simulink до ЛПВЩ. Якщо це можливо, то процес кодування буде замінений на програми перетворення автоматично. Але я також читав цю статтю з EDA новина, що Synopsys зупинить "поведінка синтез" проекту. Бо IC дизайнера це не потрібно. Тому я думаю, було б яке-небудь додаток підходить для потоку поведінки sysnthesis (наприклад, Simulink -> HDL, або поведінку, синтез).

Спробуйте MATLAB 7. Він може вибірки фільтр перетворити в Verilog безпосередньо.

З MATLAB добре на моделювання і розробка алгоритмів, ви можете використовувати його для контуру desgin або пристрій моделювання, я думаю, що деякі інженери ВЧ подобається, especaily тих, хто desgin фільтри, незалежно від аналогових або цифрових

Я використовую MATLAB в якості системи контролю рівня. Спеціально для алгоритму цифрової обробки сигналів.

Для DSP проекту, MATLAB є майже необхідним. Для інших, це не корисно.

[Цитата = gaonkc] Зазвичай використовується MATLAB для реалізації алгоритму. потім перетворити в код RTL [/ цитата] Ви маєте на увазі MATLAB код RTL безпосередньо?

Matlab підходить тільки для функціонального моделювання DSP, але не така потужна, як ЛПВЩ в іншій області. Це добре для новачка, між іншим, будь-який з мають інформацію про керівництво Matlab в проектуванні НВІС?

Так, Matlab, що добре для системи дизайн рівнів і алгоритм перевірки. але це не так легко конвертувати MATLAB на чіпові

Я використовую Matlab в проектуванні ASIC, але вона використовується в стадію системного аналізу та проектування алгоритмів і перевірки. HDL є опис транзисторів, це практична реалізація дизайн високого рівня у своєму розумі.

Я використовую Matlab в проектуванні алгоритмів і verificaton. Тоді я перетворити його в RTL коду. Я думаю, що навіть Matlab може перетворити його автоматично, архітектура буде не ефективним.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back