Будь-яка потреба у зовнішніх нульової хрест детектор.

S

sjjm

Guest
Я будую ПІК контролер тепла, яке перемикачів на перетині нульового точках мережі змінного струму. Я mc3041 симистор драйвер з вбудованим детектором при перетині нуля, так що це потрібно для мене використовувати окремий зовнішній детектор перетину нуля.

MOC3041 / 2 / .. є перетину нульового рівня пристрої .. Вам не потрібно duplicte це функція .. З повагою, IanP

це у перетину нульового рівня внутрішнього на чіп ... У мене є питання проте ... Якщо ви використовуєте цей оптрон сказати диск маленький двигун вентилятора (AC однофазні), як це перетину нульового рівня вступають в гру? Як я можу йти про використання цього оптрона для керування швидкістю обертання вентилятора? Будь-які покажчики допоможе.

ZCD оптико-симистора не працюють з індуктивним навантаженням. Вони можуть навіть годувати напруги постійного струму (напівперіод) і пошкодження двигуна. ZCD оптико-симистора не може бути використана для контролю фаз кут.

Дякую, добре відзначили. В даний час я використанням твердотільних реле на стороні ... це було б краще, або ви б порадили просто отримувати краще оптико?

Ви можете керувати швидкістю двигуна даючи навантаження певну кількість cicles. Таким чином, якщо ви активуєте MOC 50 з 100 циклів ви даєте до навантаженні 50% від потужності. Єдина проблема у вас з цим метод інерції Ваш вантаж ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back