Альтера DDR2 процесорного ядра

P

param

Guest
Привіт Все, Я використовую DDR2 основних породжених через функцію MegaWizard від Altera Quartus II. Будь ласка, допоможіть і дайте мені знати, якщо хто-небудь є попередній досвід у її використанні. Мені потрібна підтримка при моделюванні його. Спасибі

ми зробили це як з моделюванням і в раді. megawizard один testbench. просто запустити, як вона сказала.

Привіт у мене є наступний документ, створений з основного майстра. Але я не міг отримати результат для операції читання [читати дані в Z - стан]. У мене є екземпляр моделі мікрон пам'яті у створеному testbench. Чи будете ви будь ласка, керівництво мене при моделюванні його і речі, які будуть опікуватися для моделювання, а також рівні ради директорів. Які моделі пам'яті ви використовували як DDR2?

привіт, я не думаю, що є особлива річ. Я також використовую мікрон моделі, хоча наша порада використовувати різні. Ви повинні встановити дошку пов'язаних термінів при створенні IP (Я також настроювати їх до ради тест). Те, що я, однак, що годинник настройка ж саме з вашої настройки IP. затримки читання узгоджується з IP також. Модель Micron є різні параметри для різних моделей в одному файлі. Ви можете спробувати його. І якщо ви хочете, ви можете посилати мене проект. З повагою,

Привіт, спасибі за відповідь. Тепер, я міг імітувати основні правильно, я повинен був екземпляр моделі пам'яті в два рази в моїй заяві, що вирішити моделювання isuue. Будь ласка, ви можете направити мене, як керувати швидкістю читання / запису. У мене є для установки частоти пам'яті при створенні ядра. Але я повинен написати повільніше і читати швидше. Як я міг досягти різних писати і читати швидкість, використовуючи ядро. Я didnot знайти в ядро-документ, що стосується швидкості для операцій читання і запису. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back