Активний фільтр низьких

C

conchunchun

Guest
Як дизайн 1-го порядку з низьким наведіть неприєднання інвертірованіе фільтра з умовою обліку?
Вхідний опір активного фільтра більше 10K Ohm ФК = 1кГц, отримати DC = 2.
Як працювати з imput імпеданс?
Як розрахувати Р і С вартістю неприєднання інвертірованіе активного фільтра?
Як розрахувати вхідного імпеданс?Спасибо
Останній раз редагувався conchunchun від 31 березня 2007 6:50; всього редагувався 1 раз

Див. приклад на
стор 6:
http://alpha.science.unitn.it/ ~ bassi/Signal/TInotes/sloa049.pdf

Привіт,
IanP

Я також завантажують N прочитайте посилання, перш ніж ... Але я, як і раніше, отримувати Dont він ... Як я можу займатися вхідного імпеданс визначити мою R і C цінність в неробочий інвертірованіе стороні?Моя фільтр 1 порядку.

Я gues це ваш конфігурації ..див. малюнок нижче ..
Якщо ви не використовуєте буфер використання Rf = 10kΩ або більше ..Це дозволить забезпечити введення опір ≥ 10kΩ ..
При використанні буфера, місце 10kΩ (або більше) резистори між Vin і земля ..

Привіт,
IanP
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Привіт, Ви можете звернутися до книги Разаві активного фільтра низькихз повагою
арбалета

Для IanP,

Схема враховуючи правильно, не буфера.Таким чином, перший крок зробити це припустити Rf = 10K Ohm потім обчислити значення C за допомогою 1/2pi * R * ФК ...Як ви знаєте, коли Rf = 10K, вартість вхідного імпеданс буде більше, ніж 10K Ом ... може показати мені,
будь ласка, розрахунок.

По-друге, як визначити вхідний імпеданс ... це так: Сін = Xc / (Xc Rf)

Для арбалета
Означає у цієї книги?Проектування аналогових КМОП інтегральних мікросхем .. я шукаю через нього я не знаходять яких-небудь корисну інформацію.
Якщо ні,
будь ласка, не могли б ви надати посилання ... Огромное спасибо

Вхідний імпеданс Сін це сума РФ і
з'єднаних паралельно ( ) вхідного імпеданс і ZC, і це, звичайно, частота залежить ..

Син ≈ Rf (1/ωC / / [ вхідний])

На високому frequecy (1/ωC => 0) Син буде дуже близько до 10kΩ, тоді як при дуже низьких частот (1/ωC => ∞) Сін = Rf вхідного імпеданс ( ) Сцепляющій ..

Привіт,
IanP

Я думаю, що вхідний імпеданс є Син ≈ Rf 1/ωC.Чому ми повинні робити 1/wc паралельно [ вхідний].Існує тільки ємність і опір тільки на діаграмі.

У деяких випадках потрібно враховувати Рин (або Цин) реальних opamps ..
http://www.ecircuitcenter.com/Circuits/opmodel1/opmodel1.htm
Ідеальний opamp має Рі => ∞ ..
Але, як ми використовуємо реальні opamps, і, наприклад,
у ľA741 Rin знаходиться в діапазоні від 0.3MΩ (мін) до 2MΩ (макс.) ..
Отже, коли ви запишіть формули, вам доведеться включити Rin [ ] ..
У більшості випадків Рин (зин [ ]) є>> (ще більше, набагато більше), ніж навколишні резистори (опору) і, отже, не має ніякого реального сенсу, але вона все ще існує ..

Привіт,
IanP
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back