Інформація про чотири кутових STA

R

rakko

Guest
Гей, хто-небудь знає, чому 4 кутку часовий аналіз? Мені здається, найгірше / з найкращими і найгіршими / кращі повинен сказати вам, якщо у вас є якісь установки або провести порушень в екстремальних кутах дизайн!

Тепер, ПХВ (на чіпі варіант) тимчасової аналіз робити. тому що іноді PVT в чіп не є постійною. Вона буде аналізувати деякі гіршому / кращому або краще / гірше. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/size] Ми, як правило, кращі, гірші, типових і ПХВ аналізу.

Наскільки мені відомо, чотири кути STA означає: 1. Установка найгірших - настройка часу в повільних кутку 2. Кращі установки - встановлення часу у швидко куті 3. Тримайте Best - провести часу у швидко кутку 4. Тримайте гіршому - провести часу в повільних кутку Сподіваюся, що це корисно.

Я вважаю, що чотирьох кутах STA б інші мудрі бути 1.BC-туалет (кращому випадку - найгірший випадок) 2. ПХВ (на чіпі зміни, шляхом введення Час зменшення потужності) 3.CRPR (години Reconvergence Песимізм видалення) 4. Одиночний режим або багатомодового часовий аналіз. : Ідея:: |

Тати абсолютно правильну відповідь Ravi: D;)

Я не бачу сенсу робити OCV без CRPR .... Якщо так, то в кінцевому підсумку можна вставці декількох буферів, що вам дійсно потрібно виправити OCV проблеми, які насправді не існує

Ви все пропустив моє запитання. Я знаю, просте визначення і з повідомлень, здається, що всі інші розуміє це занадто!. Тепер давайте Push трохи глибше. Якщо ми робимо часовий аналіз на повільний-повільний і швидкий швидко. Ми впевнені, що ми розглянули два крайніх кутів і, отже, проаналізували все, що в цих двох кутів. Саме повільно-швидко і швидко-повільні. З PVT на повільно повільно кутку є найвищими і швидко-швидко є найнижчими вона коли-небудь може бути. Це не можливо знайти установки проблема в повільно-швидко, що повільно-повільно аналізу пропустив. Тепер питання: "Навіщо з двома середніми випадках?"

Привіт, як на моє розуміння в ДПА, можна знайти порушення в установці з швидкими й повільними випадок, який пропустив в інших випадках (повільний канал передачі даних і швидкий шлях годин), так само провести порушень в іншому випадку. Поправте мене, якщо я помиляюся.

Я зробив транзистора рівні схемотехніки для мікропроцесора давно, і наше визначення чотирьох кутових перевірки було 4 комбінації повільних і швидких кутку. тобто об'єднання повільно або швидко кут для каналу P, і повільно або швидко кут для каналу N. Таким чином, це була не просто СС і FF кутку, але і SF і FS куті, а щоб зробити його "4 кута".

Чотири кута перевірка поєднання повільного або швидкого куточок для P канал і повільно або швидко кут для каналу N .. Принаймні, наше визначення схеми проектної групи було давно. Є випадки, що SF куті (S: P каналу, F: N канал) можуть бути більш схильні проводити віол, ніж FF. Розглянемо, наприклад, шлях, який зроблений з серією передач ворота. Годинники дерева виробляється з буферами або інвертори, де обидва каналів P та N канали однаково здійснюється, так що SF кутку дає вам більший хід годин, ніж кутку FF. Тепер припустимо, канал передачі даних має багато ворота передачі пов'язані послідовно. Як ви знаєте, P каналу передачі ворота не сприяє затримці багато, оскільки основну роль каналів P у передачі ворота просто потягнувши вгору вузол напруги за порогом каналу N. Так, затримки передачі воріт багато в чому залежить від каналів N, де швидко кутку використовується. У цьому випадку, у вас є великі перекоси годинник, але не так багато змін на затримки шлях даних, в порівнянні з куті FF. Що це означає? Apprarently, це означає, SF кут більше схильні до порушення провести, ніж FF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back