Є програміст схеми однакові для обох AT89C51 і AT89C52

V

Venkata Krishna

Guest
Я хочу знати про програміст схема AT89C52. Після того як я хочу через дані я зрозумів, що 89c51 89c52 та аналогічні ми можемо використовувати ту ж схему програміст для обох?

До цих пір я не бачив, що б не програми як .. Адже головна відмінність між ними полягає в об'ємі пам'яті і третій таймер, але це не має нічого спільного з програмуванням .. З повагою, IanP

AT89C52 має більший розмір пам'яті програм, ніж AT89C51 (52 має 8Kbytes пам'яті програм у той час як 51 має 4Kbytes). AT89C51 має тільки 2 таймера / лічильника, але AT89C52 має 3 ... Однак, AT89C52 набір інструкцій дуже схожий на AT89C51. Деякі друзі сказав мені, що тепер 89C буде проводитися все менше і менше. Я думаю, ви повинні спробувати використовувати AT89S52, він має більше переваг, ніж 89C, а їх набір команд однакові.

Шановні Venkata, програміст ж для AT89c/s51/52/53/55 і 1051/2051/4051 Тільки один програміст може запрограмувати всі перераховані пристрої.

Це не є апаратним, але програмне забезпечення, яке перевіряє пов'язаних IC і запрограмувати його. Перш за все будь-який програміст перевіряє контрольну суму, а потім вирішити пам'яті програм. Кожна з цих мікросхем мають унікальну контрольну суму, з тим щоб виділити програму доступної пам'яті. Так апаратних нічого, але прошивки IC і послідовний інтерфейс RS232 зв'язку з ПК. І тому є універсальними програмістів. :) Це програмне забезпечення, яке відіграє важливу роль у програмуванні мікросхеми. Саранг

Хай 89C51 програміста вимагає більше обладнання, тим більше часу для Вас, щоб побудувати одну і змусити її працювати. http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html Див посилання. це простий програміст провайдера для чіпів серії 89S. Те ж, що 89C серії наскільки початківців стурбований. якщо ви можете отримати 89S51 89S52 або у вашому районі забути про 89C51 принаймні для початку. Побудувати цей простий програміст і розпочати навчання. Після цього, коли ви знаходитесь у виробництво можна порту ж Programe до 89C серії, яка мало пташеня. picstudent

Привіт, програміст може підтримувати обидва пристрої легко, програм, пов'язаних різниця між 89C51 і 89C52 є розмір спалаху і підпису. Підпис 89C51 є 0x51 і 0x52 89C52 є, у противному випадку алгоритм програмування залишається однаковою для обох мікросхем. Я дивитися на вихідний код цієї серії 89 програміста від Sunrom і вони мають той же алгоритм для програмування обох чіпів. http://www.sunrom.com/p-pi/pn-1/atmel-89-series-device-programmer.st З найкращими побажаннями, Алекс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back