XWindows порт програмування?!?

A

Anno

Guest
Щоб пояснити тим краще. Я хочу написати програму, яка буде відображати записи в порт 6000 (X-сервера, порт) або отримати X-додаткам працювати з моєю програмою. Я не хочу, щоб програму нові програми, я хочу запускати існуючі appplications, екс XClock т.д. Буде greatfull за будь-яку допомогу і можуть навіть спробувати подарувати цифрову пиво за будь-яку допомогу.

Ви повинні мати Х-сервер працює на вашому локальному комп'ютері. Після цього ви можете запускати програми на віддаленому комп'ютері. Отже, почати свій Х-сервер, якщо його не запущений. Знайти ім'я хоста або IP-адреса локального комп'ютера на сервер X працює. (Наприклад, "робоча станція"). Підключіться до віддаленого комп'ютера і виконати наступне: $ експорт DISPLAY = робоча станція: 0, якщо ви використовуєте ш або Bash, як оболонку. Переконайтеся, що шлях вказує на X додатків і просто: $ xclock & Переконайтеся, що ви дали дозвіл х додатків підключатися до X-сервера.

ERM ... хехе .. вибачте. насправді, може бути, я не пояснити ... Я хочу програмувати на C + + або будь ISO-C. Я знаю, як викликати віддалені X-додатки через SSH і т.д. Так що проблема насправді переадресації портів на C

Ви, ймовірно, доведеться шукати, як використовувати SSL бібліотеки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back