Xilinx ISE 5.1 УСТАНОВКА проблема з win2000

S

shawndaking

Guest
JUST чув, що ISE 5.1 має проблеми з Win2000.

Я виявляється, що КОЖЕН 10
комп'ютера Шон "Синя SCREENS" Про Xilinx ISE 5.1 УСТАНОВКА.

ЕОМ повинні підходити REINSTALL (форматі), але навіть це не допоможе З ISE PRODUCT.

Здавалося б BECAUSE SOME несумісність з USB2 DRIVERS!?

ise5.1 встановлений на win2000 італійською та англійською мовами, але ніколи цю проблему.
Ви використовуєте який-небудь пакет оновлення?

Я встановити Xilinx 5.1 Win2000 і після XP Professional, без проблем.
ПК DELL з порту USB1.1 и USB2.0

Може статися, якщо у вас є які-небудь пристрою, підключеного USB під час встановлення, але тільки якщо ви вирішите встановити драйвери для програміста.Це трапилося зі мною, але після перезавантаження, а деякі роботи по усуненню водіїв було ОК.Зверніть увагу, якщо у вас є Win2K-SP3 встановлений.

Привет

Перед розміщенням й ** ID посаду спробувати пошукати на форумі, це неймовірно, що ви зможете знайти там.

читати наступним чином:http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=30115

Барт

ця проблема була усунена в Xilinx 5.1 Service Pack 3?

Таїті

Привіт,

Чи може хто-небудь сказати мені, якщо Xilinx ISE 5.1 буде працювати під WIN98?Я встановив ISE 5.1 на моєму комп'ютері, але він не працює.

привіт,
cdcll

Здравствуйте!

Ні ISE 5.1 не совместим с W98, проблема полягає у вікнах системи FAT.Потрібно W2000 або XP

Барт

Шановні Bartart,

Дякуємо вам за відповідь, тепер я встановив Windows XP на моєму комп'ютері, і ISE 5.1 функції ОК.Спасибо!

cdcll

Привет:

Я зіткнувся з великими труднощами при встановленні ISE 4.2i/5.1i і витратив багато
Час для вирішення цих проблем.Я сподіваюся, що мій досвід допоможе робити тим, хто хоче
навчитися Xilinx ISE 4.2i/5.1i але не встановлювати його.

Підтримувані ОС Платформа:
ISE 4.2i - за вікном 98/NT/2000
ISE 5.1i - для Windows 2000/XP
Xilinx не гарантує для "непідтримуваний платформи", хоча ISE XX може бути встановлена.
Наприклад, ISE 4.2i може бути встановлений в Windows XP, але не може працювати належним чином.
Xilinx не исправить будь-які помилки на цю комбінацію.

Ось те, що буде катастрофа
комп'ютера при запуску:

(1) ISE 4.2i
проти Windows 2000 Service Pack 3:
(причини "STOP 50" синій екран з помилкою при запуску)

Файл "windrvr.sys" не сумісна з Windows 2000 SP3.
Ви повинні замінити цей драйвер з оновленою версією 5.05b (звільнений 8/12/02).
(Див. відповідь Xilinx запис # 15380)

(2) ISE 4.2i і 5.1i
проти Windows 2000/XP з USB 2.0 драйвера:
(причини "STOP ... K_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" синій екран з помилкою при запуску)

У Xilinx USB драйвер для кабелю MultiLINX конфлікт існує, але з деякими USB 2.0
чіпсет драйвера в Windows 2000/XP.Ця проблема не є фіксованою на ISE 4.2/5.1 SP3.
Ви повинні оновити MultiLINX кабель водія або вибрали не встановлювати його.
(Див. відповідь Xilinx запис # 14782)

Всі проблеми і їх рішення можуть бути знайдені на Xilinx
на веб-сайті:
H ** P: / / support.xilinx.com /

Крім того, я отримав проблему з збереженими в файл конфігурації впливу.
Якщо б я зберегти настройки і відкрити її в наступний раз, вона завжди дає повідомлення про помилку, а біт потоку завантаження буде невдалою, тим не менш, загрузка бітовий потік буде добре, якщо я відкриваю біт потоці і вибрати метод завантаження, крок за кроком.

Це відбувається з 5.1.03i, але не в 4.2

ntxp.

Я встановив 5.1, а не синій екран.Моя проблема полягає в тому, що тепер, коли я натискають на кнопку Internet Explorer на екрані аналогічні корпуси
з'являються і зникають, і я не зміг запустити Internet Explorer.Єдиний спосіб я знайшов це писати адреса в Інтернеті безпосередньо в документ.Explorer та натисніть кнопку повернення.Кожен знає, як вирішити це?Я не хочу знову встановити Windows 2000
і т.д.thanks a lot, mimoto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back