Xilinx ISE 13,2 або яка версія??

A

akeedthe

Guest
Привіт усім, я тільки почав вивчати VHDL і було возитися з лічильниками, DPRAM і тепер RS232. Моє питання в тому, що ISE Design Suite буде найбільш оптимальним для використання. Я в даний час 10,1 встановлена, але хтось сказав 13,2 дійсно хороший. Будь-які поради? Thnx: LOL:

Я використовую 13,2 на деякий час, і поки мені це подобається. Якщо у вас немає існуючих конструкцій, які тримають вас назад, я обрав би більш 13,2 10.1. До речі, я використовую Verilog. І якщо ви орієнтуєтеся останні речі (spartan-6/virtex-6 або новіший), то я б обов'язково йти з 13.2.

Спасибі! їм за допомогою його на Spartan3E борту якого ми використовуємо в універ ... тому я думаю, його краще за все я намагаюся 13,2 RYT!

Більшість Xilinx ISE версії будуть підтримувати Spartan 3 FPGA, тому що це старе FPGA. так що ви можете використовувати будь-яку версію. Тому я пропоную вам використовувати найновішу версію Xilinx ISE. Вона буде менше помилок і більше дружніх (може бути). побачити це посилання для завантажування 13,2 WebPACK: [URL = http://www.xilinx.com/support/download/index.htm] Xilinx: Загрузки [/URL]

Як це відбувається я також використовував ISE 10.x для Spartan-3E. І я б дуже рекомендував 13,2 за 10.x і 11.x діапазону. Проект навігатора було занадто багато цікавого мало помилок в цей час. Вид, який ви збираєтеся WTF? а потім, як тільки тимчасове рішення ви повинні були чисті файли проекту, кинути ISE, ISE початку просто щоб бути в змозі працювати в звичайному режимі. Таким чином, навіть для Spartan-3E Я хотів би використовувати ISE 13.2. Єдиним міркуванням було б існуючі старі проекти ІМО ... Крім того, planahead починає виглядати розумні інструмент тепер ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back