X діапазон потужності підсилювача за допомогою оголошень

M

mtechnikhil

Guest
Здравствуйте, я ПРОЕКТУВАННЯ AX BAND УМ з вихідною потужністю 10 Вт POWER .... ВХІД 20dB .... КЛАС Б. ВИКОРИСТАННЯ HEMT не використовується MMIC ........ МЕНІ ПОТРІБНО KNW ПРАВО NW VICH HEMT FRM популярних виробників CAN SUITE MY ТЕХНІЧНІ ......

Здравствуйте, я ПРОЕКТУВАННЯ AX BAND УМ з вихідною потужністю 10 Вт .... вхідний потужності 20 дБ .... КЛАС Б. ВИКОРИСТАННЯ HEMT не використовується MMIC ........ МЕНІ ПОТРІБНО KNW ПРАВО NW VICH HEMT FRM популярних виробників CAN SUITE MY ТЕХНІЧНІ ......
Привіт там ласкаво просимо на форум. Кілька дружні пропозиції .... Будь ласка, вимкніть Caps Lock ... в мережі Caps Lock виводить кричати і т.д.:) будь ласка не треба шукати відповіді прямо зараз ... нетерпіння, як що немає заохочувати людей відповісти, будь ласка, не використовуйте скорочених слів, як ви текстових хтось на телефоні:) Ви сказали, 20 дБ потужність .... 20 дБ, що? дБм? дБВт? дБмкВ? Я припускаю, 20dBm (100mW) .. Ви зробили Google Search для таких пристроїв установки вашим вимогам? на рівень вихідної потужності ви дивитеся на MMIC підсилювачі кращий шлях, набагато легше створювати і більш стабільним у використанні. Eudyna є популярною компанією для виробництва FETS і MMIC для мікрохвильовому діапазонах ... перевірити їх WWW сайт і подивитися, що у них є:) ура Дейв

Спасибі Dave для вашого неоціненну пропозиції: посмішка: я знайшов FLM0910-25F установки ......... Насправді я повинен робити мій проект, заснований на Фет тільки як ми знаємо, за допомогою MMIC один doesn't необхідно багато чого зробити у відношенні Дизайн у рекламі .... Також мені потрібно знати, якщо існують будь-які зумовлені інструментів в оголошеннях, які допомагають у забезпеченні лінійності та ефективності в УМ ...... І довести 10W вихід від 20 дБм вхід чи є інший спосіб, ніж ходити на два етапи УМ ....

Що таке УМ
твердого тіла Підсилювач потужності щодо загальним терміном навколо смуг в ці дні ;-) просто щоб відрізняти його від лампового підсилювача або гібридних транзисторів / ламповий підсилювач для OP'er наскільки ADS йде вибачте допомогти не можу з тією частиною, ніколи не використовували, що програмне забезпечення FLM0910-25F ... WoW 20W можливість добре пристрій, будучи внутрішньо відповідає на 50 Ом робить, що набагато простіше у використанні, а також: посмішка: робить мою 3W підсилювачі виглядають досить слабких! ха-ха Dave

ха-ха та так багато R & D відбувається в цьому секторі його дивовижні ........ Гей, Дейв, на якій частоті ви зробили ваш 3W підсилювача і за допомогою якої програмне забезпечення ...... Чи можете ви показати мені свої виходи? Мені необхідно знати, що внутрішньо відповідає кошти? Dont я необхідність розробки відповідних мереж для 50ohm закінчень? також те, що робить термін "октавной смузі" означає? Його тепер і потім використовується в літературі УМ ....

Мені потрібно знати, що внутрішньо відповідає кошти? Dont я необхідність розробки відповідних мереж для 50ohm закінчень? також те, що робить термін "октавной смузі" означає? Його тепер і потім використовуються в УМ літератури ....
Ні, вам не потрібно нічого робити для внутрішньо узгоджені. Октав смуга означає точку зупинки частота в два рази, ніж почати частота точці, скажімо 5G ~ 10G.

ха-ха та так багато R & D відбувається в цьому секторі його дивовижні ........ Гей, Дейв, на якій частоті ви зробили ваш 3W підсилювача і за допомогою якої програмне забезпечення ...... Чи можете ви показати мені свої виходи? Мені необхідно знати, що внутрішньо відповідає кошти? Dont я необхідність розробки відповідних мереж для 50ohm закінчень? також те, що робить термін "октавной смузі" означає? Його тепер і потім використовуються в УМ літератури ....
Як Тоні відповів, внутрішньо відповідає не означає розробку відповідних опір Полоскова потрібно. Насправді я не використовувати будь-яке програмне забезпечення ... в один прекрасний день повинні грати з одним або двома пакетами. Перш за все, я експерименті фізично будівництва та переробки, як я йду. Що стосується моєї мікрохвильовому діапазоні робота йде, це хіба для комерційного використання і, отже, я не повинні бути настільки ж точним з моєю діяльністю. Але мені потрібно, щоб переконатися, звичайно, що різні пристрої експлуатуються в межах їх параметрів. :) Мій 10 ГГц діяльності на 10 - 10.5 любительському діапазоні і, зокрема 10.368GHz для вузької смуги FM і SSB операцій і 10.4GHz для ATV аматорських операцій телевізор. для моїх підсилювачів я використовую eudyna FMM5061VF X-Band 2W MMIC PWR AMP (9,5 - 13.3GHz) виробляє легкі 2 - 3 Вт вихідний з 10-20mW приводу. ура Дейв

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back