WWVB сигнали тимчасового коду

R

rinthesun

Guest
Я шукав на використання WWVB як часу для збору даних. Компанія під назвою C-MAX має чіп під назвою CME8000, який отримує WWVB або інших сигналів часу по всьому світу і виходу даних готова, даних і тактового сигналу. Це може бути прочитаний MCU або ПК. У них також є продукт рівні ради директорів CMMC-8, яка поєднує в собі CME8000, RTC та MCU. Цей пристрій використовує CRC16 коди CCITT помилки для команди і відповіді. Чому я не знаю, так як вони не розіслані WWVB. Чи є хто зацікавлений в подібний проект або хто-небудь вже зробили це.

http://tf.nist.gov/stations/wwvb.htm є веб-сайті міністерства уряду США, яке відповідає за передавачем. Він містить детальну інформацію про формат модуляції і формат тимчасового коду. Якщо ви хочете, щоб розшифрувати цей сигнал, мікроконтролерів PIC буде відповідати вашим потребам.

Я знаю, що CME8000 можна читати з процесором ПОС, а насправді я зробив ескізний проект. Тобто не те, що я просив. Я питав, скільки відсотків є в такому проекті. Номери менше, ізнову предивне вчиню з дизайном. Для тих, хто хоче зробити один проектно CMMC-8 може бути використаний, оскільки він зводить проблему до інтерфейсу RS232. Я, ймовірно, використовувати це спочатку, щоб бачити те, що отримують проблеми. C-MAX має комп'ютері програму, яка буде взаємодіяти CMMC-8 і відображення часу і даних на моніторі. Вони, однак, не дають вихідний код. Щоб підключити його до ПК, ви повинні будете використовувати MAX232A для створення належних RS232 напруги. Крім того, CMMC-8 не йде з антени. C-MAX пристрої можуть бути придбані в Конденсатори в США. CMMC-8 є новий продукт, не буде доступна до грудня, 07 і замінює колишні продукт CME8000-BUS-LP-01. Якщо ціноутворення залишається незмінним це буде $ 30. www.c-макс-time.com має технічних паспортах.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back